Feleségek, barátnők! Szokott nektek a párotok, férjetek ruhát, cipőt, stb. vásárolni?
Fordított a felállás, mert én nő létemre utálok vásárolgatni, ő viszont szeret. Így én toporgok, hogy "mennyünk máááá", ő meg vígan nézelődik még.
Viszont mivel a közös a kassza, maximum technikailag tud egyikünk fizetni (ki nyújtja oda a pénzt).
Barátnő vagyok :)
Úgy, hogy én nem tudok róla, neten szokott nekem rendelni ruhákat.
Sokszor van úgy, hogy együtt vásárolgatunk, én nem vennék meg valamit, mert nem költenék rá annyit, akkor ő azt megveszi nekem (ha neki nagyon tetszik rajtam).
Illetve ugyanígy sokszor kapok "fél" ruhákat. Megkérdezi, hogyha fele ennyibe kerülne, megvenném-e? :)
Hát csak úgy vásárolgatni nem szokott, mert nincs rá keret.
Viszont ha szükségem van valamire amit anyagilag nem igazán engedhetek meg magamnak akkor szokott.
Pl tavaly ősszel ripityára ment a bokám és deformálódott a lábfejem. Mire bejött a tél még nem volt meg a lábműtétem (sőt még mindig várólistán vagyok) Viszont mindkét csizmám karcsúsított fazon volt egyik magassarkú. Egyikbe sem tudtam belegyömöszölni a fájós dagadt deformált lábam, már sírtam annyira fájt az erőltetés. Hát vett nekem egy jó nagy hótaposót :) Csúnya de kényelmes volt abban vinnem a gyerkőcöt ha sétálni mentünk.
Általában ruhaneműt, cipőt, ilyesmit kapok, együtt vesszük meg.
Gyedből nem lehet nagyon ugrálni kisgyerek mellett. Szerencsére a férjem jól keres így nekem is jut amire nagyon szükséges. :)
Régebben még vett pár felsőt,sálat,de borzasztóan csúnyákat.Megbeszéltük,hogy inkább ne.
fizetni helyettem nem szokott,amig külön kasszán voltunk,akkor sem,most meg már nincs értelme,minek fizessen,más bankkárty,de ugyanaz a pénz lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!