Feleségek! A ti férjetek is ugyanúgy ad magára, mint akkor amikor nektek udvarolt?
Szépen fogalmazva, kicsit kezd eligénytelenedni. Nem zavarja ha borostás, a szájszaga, ha nem tiszta ruhát húz fel. Apróságok de engem zavarnak.
Emiatt az intim együttlétek száma is lecsökkent. Finoman célozgattam rá, hogy esetleg fogat moshatna, megborotválkozhatna, de semmi.
Naponta fürdik, 3x most fogat, hétvégenként borotválkozik.
Mikor udvarolt nekem, mindig ügyelt rá, hogy jó illata legyen.
Nem ad úgy magára.
De nem részletezem, mert elszomorodok...
Szia! Az én barátom ugyanúgy ad magára, mint amikor ismerkedtünk.
A munkája is ezt követeli tőle.
Ő az a tipikus informatikus mérnök. Hosszú haj, hátul copfban összefogva, körszakáll.
Minden nap tiszta ruhát, illetve tiszta pizsamát húz.
Van neki valamilyen parfümje, néha használja, de nem mindig.
28/n
Jobban ügyelhetne a test- illetve a szájszagára.
Biztosan én vagyok finnyás de képtelen vagyok valakivel beszélgetni (nem hogy megcsókolni!) ha büdi a szája.
Ha vendégségbe megyünk, használja a parfümjét. Tudja mennyire imádom, már a liftben leteperném miután elindultunk. De pl. az én kedvemért soha nem fújja be magát. Úgy vettem észre, nekem már nem akar tetszeni.
Én kb 2 kg-t híztam mióta ismer, de próbálom leadni. Próbálok nő maradni.
Azt írod, hogy fogat moshatna majd azt, hogy naponta 3x mos fogat most akkor mi az igazság?
Nem ad magára úgy, de azelőtt sem szakította meg magát. Megvagyok neki és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!