Gáz megkérni a férjemet, hogy takarítson?
Lassan 12 hetes terhes leszek, és az elmúlt pár napban csak fekve bírom (előtte túl jól is voltam). Holnap vendégek jönnek, de a lakás már ragad (tudjátok, mikor alapos, súrolós takarítás kéne). De nem megy. Megkértem, és ugyan csinálja, de sötéten nézett. Egyrészt rossz, hogy kérni kell egyáltalán, másrészt én meg csak heverek. Megkértem a kád kipucolására (már feketedett az alja), de elég tessék-lássék lett.
Szégyellni fogom magam holnap. Még a mosogatótól, gáztűzhelyről, stb. ne is beszéljünk.
Jaj hát fel ne idegesítse magát szegényke ,mert fáj neki az igazság. Nem kell ide kérdéseket feltenni ha csak bólogató válaszokat vár.
Két lehetőség van, vagy felkel és elmossa amit akar ,vagy hagyja a fenébe mert rájön hogy teljesen lényegtelen dolog az életben egy kis kosz vagy rendetlenség. El is válhat és egyedül is felnevelheti a gyereket ,ha nem tetszik a férj hozzáállása.
Teljesen egyetértek az utolsó két hozzászólóval.
Nem azzal van a baj, ha munkamegosztás van egy családban, én is úgy gondolom, hogy egy férfinak se törik le a keze a házimunkától.
De engem is a hideg kiráz a sok kényeskedő kismamától. Feküdjön valaki, ha veszélyeztett terhes, de itt szó sincs erről. Feltételezem, ha valaki ennyi idősen vállal gyereket az előtte a karrierjét építette, akkor nem fér bele egy takarítónő? Sokan csodálkoznak, hogy a férfiak nem akarnak gyereket. Talán ezért, a gyerek születése előtt már rájuk hárul minden. Mikor terhes az imádott kis feleség akkor azért kell a széltől is óvni (munka után házi munka, rohangálás hogy a kismamának mindent ágyba vigyen, amit megkíván, semmi szex stb.), aztán jön a gyerek. Akkor anyuci depressziós, fáradt, más nem létezik csak a baba, apuka megszűnik létezni. Elkéne gondolkodni miért menekül rengeteg férfi otthonról...
"a gyerek születése előtt már rájuk hárul minden"
A saját lakásában takarítania kell??? Botrány, bazzeg.
Akárkivel, akárkikkel élek egy háztartásban, közös a teherviselés. Mi lenne, ha a nő nézne sötéten, hogy ő nem fog takarítani?
A férjed össze szokta cuppantani a lakást, ha neked van szülinapod?
A saját lakásában takarítania kell??? Botrány, bazzeg.
Akárkivel, akárkikkel élek egy háztartásban, közös a teherviselés
Nem az a botrány, hogy takarítania kell, hanem hogy csak neki. Ekkora kosz nem egyik napról a másikra alakul ki.
És igen közös a teherviselés. Elvárható, hogy napi szinten közösen tartsák rendben a lakást. De nem az, hogy elhanyagolok mindent és utána annak adom ki feladatnak, aki munkából jön haza.
"Elkéne gondolkodni miért menekül rengeteg férfi otthonról..."
10-15 év még és már nem lesz ilyen gondja szegény szerencsétlen végletekig kizsákmányolt férfiaknak. Nyugaton már egyre jobban terjed az a szokás, hogy a nők a szingli életet és a mesterséges megtermékenyítést választják. Nem kell már nekik egy nagy gyereket is ellátni a kisgyerekük mellett. Sajna lassan vége annak a világnak mikor a pasi csak reggel elment a munkába, este hazaért, megverte a szintén munkából hazaérő asszonyt, mert nincs kész a vacsora majd bevágódott a tv elé, és ezt végtelenítve ismétli. Gyászoljunk egy perc néma csönddel.
Na de most mindettől eltekintve ez a kérdés egy rohadt kamu provokatív kérdés. Szegény "41" éves nőcike azért nem bír biztos fölkelni, mert a "lekifurkája" levette a lábáról. Brühühü. Nincs holnap iskola vagy mi van?
"Feltételezem, ha valaki ennyi idősen vállal gyereket az előtte a karrierjét építette, akkor nem fér bele egy takarítónő?"
A feltételezésen denm feltétlen igaz. Ugyanis elég sok olyan ismerösöm van, aki azért szül 35-40 között, mert addig nem talált olyan férfit, akivel tartós kapcsolatra alkalmas, így gyereket sem tudott vállalni.
Nekik nagyrészt átlagos munkájuk van, NEM KARRIER, és egy átlagos fizetés esetén NEM FÉR bele egy takarítónö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!