Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz megkérni a férjemet, hogy...

Gáz megkérni a férjemet, hogy takarítson?

Figyelt kérdés

Lassan 12 hetes terhes leszek, és az elmúlt pár napban csak fekve bírom (előtte túl jól is voltam). Holnap vendégek jönnek, de a lakás már ragad (tudjátok, mikor alapos, súrolós takarítás kéne). De nem megy. Megkértem, és ugyan csinálja, de sötéten nézett. Egyrészt rossz, hogy kérni kell egyáltalán, másrészt én meg csak heverek. Megkértem a kád kipucolására (már feketedett az alja), de elég tessék-lássék lett.

Szégyellni fogom magam holnap. Még a mosogatótól, gáztűzhelyről, stb. ne is beszéljünk.

2015. szept. 29. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
97%

Kedvees 10-es. Én még a 9. hónapban is dolgoztam pultosként, mert végig jól voltam. De nem mindenki ilyen szerencsés. Van, aki nagyon rosszul van terhesség alatt, és egyáltalán nem élvezi.

Kérdező: szomorú, hogy a férjed nem csinálja meg magától...

A vendégséget meg mondjátok le, mert ha Ennyire rosszul vagy, úgysem élveznéd.

2015. szept. 29. 10:59
 12/88 A kérdező kommentje:
Ha kérem, jobbára megcsinálja, csak magától nem, ezért kínos folyton kérni.
2015. szept. 29. 11:04
 13/88 anonim ***** válasza:
88%
azért kellett volna hogy az elején nem a seggét nyalni, hanem felosztani. most akkor kb egy évig úsztok majd a mocsokban?
2015. szept. 29. 11:05
 14/88 anonim ***** válasza:
95%
Férjed kellene szégyelni elsősorban!!! Hát gáz is ha egy pasit kérni kell, hogy csinálja meg (és abszolut nem nehéz olyat találni aki megcsinálja). Ahogy írták valahol előbb is, azért ilyen kosz, hogy vakarni kelljen a gáztűzhelyet, kádat sem egy nap alatt lesz, de nem is egy hét alatt. Ha főztök akkor ha valami lecseppen nem törlöd le azonnal frissen? A kádan legalább minimum szinten nem mossátok ki naponta fürdés, zuhany után? Nekem most a mosógépemből a víz is oda folyik de alap, hogy utána kimosom. Az elég ciki ha vendégség miatt 2 napig takarítani kell egy lakást. Gondolom úgy sem 200-300 négyeztméteres.
2015. szept. 29. 11:09
 15/88 A kérdező kommentje:

10-es, rólad nem sokat tudni, de amennyit igen, az pont elég a hozzászólásod alapján. Direkt nem töröltetlek, hadd lássa mindenki.

Rólam: 41 leszek, mire megszületik (nem vagyok fiatal anya); nem "felcsináltattam magam", hanem gyereket akartunk a férjemmel; hogy nem látszik még a terhesség, az mire érv? Nekem tavaly a 16 hetes sem látszott, akit elvesztettem, már másodikként az év folyamán. Így még a kedvedért se hősködnék.

Minden elismerésem a vaslédiké, de azt senki nem gondolhatja, hogy terhesen menekülni normális, és sokan el is vetélnek közülük.

Ha felkelek, rohanhatok a vécére.

Szóval vagy férfi vagy, vagy sosem voltál terhes, vagy lelkibeteg.

Adalék (a többieknek): a férjem születésnapja lesz holnap, azért jönnek vendégek. De neki ez meglepetés. Szóval lelkifurdalásom van, hogy a saját születésnapjára takarít.

A rumli nem olyan, hogy elájul, aki bejön, de hát... Én is gondoltam már, hogy hívok takarítót. Fekve is dolgozom.

2015. szept. 29. 11:10
 16/88 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom milyen az mikor feketedik a kád alja, de mi lesz veletek gyerekkel, ha kettőtök után nem bírtok minimális tisztaságot sem tartani. Mert ez a minimumtól is nagyon messze van, ahogy írtad és kétlem, hogy a terhesség az oka. Férjednek meg kötelessége saját maga után is takarítani nem Neked segít ezzel. Nem gáz megkérni, az gáz, hogy kérni kell.
2015. szept. 29. 11:13
 17/88 anonim ***** válasza:
91%
Szépen mond meg neki hogy nézzen rád, majd a házra, majd a naptárra hogy holnap vendégek jönnek. Biztos nem akarja hogy valami baja legyen a babának.
2015. szept. 29. 11:15
 18/88 anonim ***** válasza:
96%

ha pár napja felszel mitől ragad minden? mitől ragad??

meg fekete a kád alja???? basszus azt hogy? kádunk van, tusolás után kiöblítem, ablak nyitva, száradjon fel és nem feketedik pedig nem sikálom mint egy bolond.

2015. szept. 29. 11:16
 19/88 anonim ***** válasza:
96%

Ha van rá keret, akkor hívj takarítónőt.

Ha ő rendesen végig sikálja az egész lakást, akkor utána már könnyebb lesz rendben tartani.

2015. szept. 29. 11:17
 20/88 A kérdező kommentje:
A kád nagyon megragadta a fantáziátokat :-). Nem fekete az alja, hanem van egy pont, ahol nem tudom, miért, mindig beszürkül.
2015. szept. 29. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!