Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz megkérni a férjemet, hogy...

Gáz megkérni a férjemet, hogy takarítson?

Figyelt kérdés

Lassan 12 hetes terhes leszek, és az elmúlt pár napban csak fekve bírom (előtte túl jól is voltam). Holnap vendégek jönnek, de a lakás már ragad (tudjátok, mikor alapos, súrolós takarítás kéne). De nem megy. Megkértem, és ugyan csinálja, de sötéten nézett. Egyrészt rossz, hogy kérni kell egyáltalán, másrészt én meg csak heverek. Megkértem a kád kipucolására (már feketedett az alja), de elég tessék-lássék lett.

Szégyellni fogom magam holnap. Még a mosogatótól, gáztűzhelyről, stb. ne is beszéljünk.

2015. szept. 29. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
10%

menő? :D

na melyik anyaállat megy át kitakarítani?

2015. szept. 29. 12:56
 42/88 anonim ***** válasza:
90%
Én meg a te értékrendedhez gratulálok, hogy inkább végignéznéd,hogy a párod sorba veszti el a gyerekeket, meg hiába van rosszul,azért legyen tiszta a lakás meg vacsi az asztalon, mert hát mit képzel magáról,hogy nem teszi a dolgát...
2015. szept. 29. 12:57
 43/88 anonim ***** válasza:
44%
hiába vetélt el kétszer, engem ez nem hat meg.Ugyanis akkor fogom a kicsi kacsómat és vagy lefoglalok egy termet valami pubban a férjemnek vagy felhívom a haverjait hogy segítsenek a szervezésben vagy odahívok valakit segítsen már takarítani(mondjuk anyós ,sógor, szomszéd Marika) ha kell fizetnék érte,de ez a takaríts ki a saját szülinapodra pfff.Leégne az arcomról a bőr, amiért nem vagyok találékonyabb, mert csak a babán jár az agyam, csakhogy ezt a 2 szülőnek együtt kell élveznie, nem pedig az egyiknek magára venni minden terhet, mindegy milyen beteg a másik(sok egészségügyi problémám van,de mindig próbálom nézni a férjem szemszögéből is különben már rég kiszaladt volna a világból, szeretet ide vagy oda). Ez van le lehet pontozni.
2015. szept. 29. 12:58
 44/88 anonim ***** válasza:
6%
12:57-es, nem vagyok férfi! Bocsi :)
2015. szept. 29. 12:59
 45/88 anonim ***** válasza:
79%
biztos kövér, elvált, frusztrált nőcik írogatnak, akikről már hányt a férjük :D jaj de okosak vagytok
2015. szept. 29. 13:01
 46/88 anonim ***** válasza:
86%

"hiába vetélt el kétszer, engem ez nem hat meg."

Hát ezzel csak magadat minősíted. 40 felett, két vetélés után szerintem a férjnek is fontosabb a baba, mint a tiszta lakás, szülinap ide vagy oda.

Én "csak" egyszer vetéltem. A következő terhességem sem volt komplikációmentes. A férjem teljesen természetesnek tartotta, hogy fekszem, és segített, amiben csak tudott. Persze, én is tehetetlennek, meg szerencsétlennek éreztem magam, hogy ő munka mellett még takarít, de ha az eredményt nézzük, szerintem megérte, mindkettőnknek.

2015. szept. 29. 13:04
 47/88 anonim ***** válasza:
35%
a lényeg igen, sima hétköznap a férjed nyugodt szívvel besegíthet neked, na de a szülinapjára való felkészülésben :S Mintha arra kérném a férjem süsd ki a saját szülinapi tortád(mivel a sütés nekem nem megy).Nem kell mindennél a terhességre hivatkozni, arra vannak a barátok vagy fizetős szolgáltatások(egy napra inkább kifizetném, ha már a párom szülinapja lesz), hogy legalább erre a napra levegyék a terhet.
2015. szept. 29. 13:06
 48/88 anonim ***** válasza:
68%
jó fontosabb a tiszta lakás,de az ég szerelmére, akkor miért a koszos lakásba szervezik a bulit? egy közeli helyre kellett volna haverokkal, hisz csak azért mert én fekvő beteg lettem nem vonom meg tőle a szülinapi bulizást.Ez van ezt az évet akkor kihagyom,de így mindenki boldogabb lett volna.
2015. szept. 29. 13:09
 49/88 anonim ***** válasza:
94%

A férfitól pedig kérni kell, magától csak az autót, a számítógépet és a hangfalakat fogja letakarítani, esetleg a gitárt vagy zongorát, ami számára fontos, na ezek között a fürdőkád és a zongora nincs ott:D

Tökéletesen hidegen hagyják ezek a dolgok, DE ha élete szerelme megkéri rá és szépen kéri, nem utasítóan, esetleg még egy puszit is ad érte, akkor nagyon szép eredményeket lehet elérni.

2015. szept. 29. 13:23
 50/88 anonim ***** válasza:
75%

A sok gyökérkefe mondhatom nagyon kedves. Legalább most fognátok vissza a troll hajlamaitokat, nem édesanyátoknak írtok, hanem egy terhes nőnek, aki ráadásul még veszélyeztetett terhes is!

Szerintetek az, hogy felidegesíti magát a szűklátókörű "lusta vagy, mert én még szülés közben is dolgoztam a gyárban", vagy "két hét alatt nem alakul ki ekkora kosz, mert én olyan pro vagyok, hogy takarításkor még a zománcot is ledörgölöm a kádról" típusú rendkívül "értelmes" hozzászólásaitokon, jót tesz a terhességének? Mert szerintem nem.

Legalább most legyetek normálisak! Bizonyára nehéz dolog empátia és normális emberi gondolkodás hiányában, de próbáljátok meg.

Kedves Kérdező! Egyszer kérd meg a férjedet. Nem erőszakosan, hanem normális hangnemben, kedvesen. Ha nem csinál semmit, akkor hagyd úgy a dolgokat ahogy vannak. Ha majd a vendégek megjegyzéseket tesznek, akkor majd észbe fog kapni. Te meg ne idegesítsd magad miatta.

2015. szept. 29. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!