Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz megkérni a férjemet, hogy...

Gáz megkérni a férjemet, hogy takarítson?

Figyelt kérdés

Lassan 12 hetes terhes leszek, és az elmúlt pár napban csak fekve bírom (előtte túl jól is voltam). Holnap vendégek jönnek, de a lakás már ragad (tudjátok, mikor alapos, súrolós takarítás kéne). De nem megy. Megkértem, és ugyan csinálja, de sötéten nézett. Egyrészt rossz, hogy kérni kell egyáltalán, másrészt én meg csak heverek. Megkértem a kád kipucolására (már feketedett az alja), de elég tessék-lássék lett.

Szégyellni fogom magam holnap. Még a mosogatótól, gáztűzhelyről, stb. ne is beszéljünk.

2015. szept. 29. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
91%

nem olvastam el a válaszokat.

kérj meg valakit, hogy takaritson ki nálad- illetve ne kérd, hanem fogadj fel valakit, fizesd ki neki azt a 4-5 orát és ennyi. már annyival is tisztább lesz a lakás. :)

2015. szept. 29. 21:29
 72/88 anonim ***** válasza:
75%

aha, szóval akkor a férjed dolgozik, suvickolja is a lakást, meg most úgy csináljon ampakk mindent.

Rendben van, hogy terhes vagy, ez nem várható el tőled, de előbb kellett volna megbeszélni, mi lesz a b terv ilyen esetben. Ha 4 órában dolgozik mint ornitológus, azt mondom oké, de erre kevés esélyt látok.

Te a helyében mit szólnál hozzá, még ezt is megcsinálni?

Bejárónő kell(nem bejáróférfi) és meg van oldva a probléma, vagy nem kell koszt csinálni.

2015. szept. 30. 07:48
 73/88 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem gáz, bármennyit is dolgozik, otthon is belefér némi házimunka. Én is voltam terhes, egy hétig ha csak megmozdultam, már hánytam, tudom, milyen rossz.

Az viszont igenis gáz, hogy elmondásod szt pár napja fekszel, de a párodnak több hetes mocsok miatt kéne padlótól plafonig végignyalni a lakást. Ez túlzás.

2015. szept. 30. 08:18
 74/88 anonim ***** válasza:
87%

1. Alapból tök gáz megkérni a szülinapost, hogy a saját bulijára takarítson ki, pláne úgy, hogy azért itt nem pár napos koszt kellene eltüntetni, hanem sokkal többet. Miért nem emelted fel a telefont, és hívtál takarítót?

2. Ha ilyen rossz állapotban vagy, akkor talán át kellene gondolni a vendégsereget is. Vagy főzni, készülni már fogsz tudni? Vagy rendelitek?

3. Ha ilyen idősen vállaltok gyereket, ilyen múlttal, akkor nyilván a férjed tisztában van a korlátaiddal, a nehézségekkel, ideje lenne lefektetni az alapvető dolgok alukálását: pl. keresni egy takarítónőt legalább a terhességed idejére, megnézni, honnan tudtok kaját rendelni, mennyi többletkiadással jár így az élet stb. Csak hogy később ne legye ebből konfliktus vagy értetlenkedés, meg "sötét tekintet".

2015. szept. 30. 09:18
 75/88 anonim ***** válasza:
100%

A buli valóban egy kicsit átgondolatlan volt így, de most már mindegy.

Ezt a szülinap dolgot viszont egy kicsit túlgondoljátok . Nő vagyok, és ha szülinapi partit szeretnék tartani, senki nem veszi ki a kezemből a partvist, meg a felmosóvödröt, csak mert szülinapom van. Én takarítok karácsonykor, húsvétkor, névnapomkor, szülinapomkor, házassági évfordulókor, pedig ez mind nekem is ünnep.

Olyan nagy dolog lenne, ha egyszer rendkívüli helyzetben a férj is megtenné?

2015. szept. 30. 10:05
 76/88 anonim ***** válasza:
hát nem tudom karácsonykor, persze én is takarítok,de szülinapomon nem nekem kell takarítani, az hogy neked igen kedves utolsó annyiban más, hogy téged ez nem zavar,de itt a kérdező férje nem ehhez van szokva.
2015. szept. 30. 11:21
 77/88 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nagyon eltűnt.
2015. szept. 30. 13:41
 78/88 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem gáz megkérni, inkább az a "gáz", hogy magától nem csinálja meg.

Mellékes kérdés, hogy szerintem nem szabadna olyannal gyermeket vállalni, aki képtelen ellátni a háztartást közösen ÖNSZÁNTÁBÓL a párjával, és alapvetően húzza a száját, mert az "nem az ő dolga". Ne legyen igazam, de rengeteg gondotok lesz még ha megszületik a gyerek, mert pont ezek a férfiak azok, akiknek aztán fárasztó, meg nincs idejük/kedvük rá...

2015. szept. 30. 15:46
 79/88 anonim ***** válasza:
10%
Kelj fel, igyál egy kávét és csináld meg. Én terhesen dolgoztam, költözködtem, barkácskodtam, nem rinyáltam, ragyogott a lakás! Úgyhogy ne a férjedre várj, gondolom nem otthon rohad!
2015. dec. 7. 22:21
 80/88 anonim ***** válasza:
Kérdező jól vagytok már a babával? Remélem igen :)
2015. dec. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!