Gáz megkérni a férjemet, hogy takarítson?
Lassan 12 hetes terhes leszek, és az elmúlt pár napban csak fekve bírom (előtte túl jól is voltam). Holnap vendégek jönnek, de a lakás már ragad (tudjátok, mikor alapos, súrolós takarítás kéne). De nem megy. Megkértem, és ugyan csinálja, de sötéten nézett. Egyrészt rossz, hogy kérni kell egyáltalán, másrészt én meg csak heverek. Megkértem a kád kipucolására (már feketedett az alja), de elég tessék-lássék lett.
Szégyellni fogom magam holnap. Még a mosogatótól, gáztűzhelyről, stb. ne is beszéljünk.
Nem olvastam az eddigi válaszokat, és elnézést kérek, ha olyat írok, amit már írtak.
Ha csak nincs valami rendkívüli ok (pl.: a férjed súlyos beteg), akkor ebben a helyzetben természetes, hogy Ő csinálja. Még normál körülmények között is természetesnek tartom (hogyha a nő is dolgozik, vagy még tanul), hogy megosztják a házimunkát.
Nehogy már Neked legyen bűntudatod!!!
39/F
okosak, azt hol olvastátok, hogy azért fekszik, mert fél hogy megint elvetél?
rosszul van, na bumm. a férj talán belehal egy kis takartításba?
meg hogy miért most szül? na ez aztán tényleg idetartozik :D
nincs egy kád amit kisikálhattok anyucik?
Ne legyen lelkiismeret furdalásod semmi miatt. Neked most az a feladatod, hogy feküdj, hogy ki tudd hordani a pici. Semmi más nem számít. A férjed szerintem ezt megérti, gondolom neki is fontosabb a gyerek, minthogy pár óra takarítás miatt megsértődne.
Viszont hosszabb távon se nagyon kellene erőltetned magad, a férjed pedig munka mellett nem hiszem, hogy el tudja látni a háztartást. A helyedben én keresnél valakit, aki hetente kitakarítja a lakást. Ez nem szégyen, ez most egy szükségállapot.
Remélem minden rendben lesz a babával.
ÓÓ ti érzéketlen szerencsétlenek...
A kérdező leírta,hogy már 2 vetélése volt!
De azért képesek egyesek leírni,hogy szedje össze magát, hiába van rosszul, ne nyavalyogjon.
Én még sose vártam gyereket, de ha már 2 babát elvesztettem volna, kb. az ágyból se kelnék fel,ha rosszul lennék mert a gyerek biztonsága fontosabb, mint,hogy tiszta legyen a lakás! Ha kell inkább a kosz enne meg minket, és ez szerintem nem lustaság. Én biztos vagyok benne, hogy a párom is így gondolkodna és magától kitakarítana ha nem bírnám.
Kérdező ha rosszul vagy pihenj most magaddal foglalkozz és emiatt ne legyen semmi lelkiismeret furdalásod! Remélem ezúttal minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!