Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
19:39,köszi! Sokan vannak itt akik nulla IQ-val beszélnek baromságokat, kész vicc és szánalom. Le merném fogadni egyikőtök sem jutott tovább a szakmunkásképzőnél és az újságban is csak a bulvárig juttok el, közgazdaságtanról pedig nem is hallottatok. Gépiparban működünk amúgy, dolgoznak nálunk jó szakemberek, területi képviselők, takarítók, stb...
Nem vagyok sznob, de ha mégis, akkor olvassatok utána a "sznob hatás"-nak, közgazdaságtanilag fontos dologról van szó. Mindegy,irigyek vagytok és ennyi. A férjemmel azért veszekszünk egyfolytában, mert ő is ideges, én is és egyfolytában a másikban keressük a hibát, de ezt is túléljük, mint sokminden mást. És nem gazdag szülők elkényeztetett gyerkőcei vagyunk, én normál polgári családból származom, párom pedig intézetben nőtt fel.
első...azért írtam hogy az van mert az volt a kérdés.Persze ezután már tudom hogy ilyet nem szabad.
Második....na pont ezért kell amit te leírtál.Mert ennyi járulék mellett ki tud felvenni valakit magas bérre???
Nem egymással kell veszekedni, hanem összefogni pároddal és menni a PSZÁF-hoz. Ha nincs esély a tartozások behajtására, akkor pedig át kell rendeznetek az életeteket. Nehéz lesz, de ha nem a külsőségeknek éltek, nem vagytok felszínesek, akkor menni fog.
Tudod, azért nem jó a pénz, mert baj, ha van, és baj, ha nincs.
"Sokan vannak itt akik nulla IQ-val beszélnek baromságokat, kész vicc és szánalom. Le merném fogadni egyikőtök sem jutott tovább a szakmunkásképzőnél és az újságban is csak a bulvárig juttok el, közgazdaságtanról pedig nem is hallottatok."
És mi van, ha egyes válaszadók több diplomával, nyelvvizsgával rendelkeznek, és sosem olvasnak bulvárt, ennek ellenére azt mondják, hogy most bizony nincs igazad? Nem veszed észre, hogy nevetségessé váltál? Arrogáns vagy, és mindenkit lenézel, megvéded azt, aki ugyanolyan felszínes és pökhendi, mint te magad. Tényleg jól jönne, ha elmennél árufeltöltőnek! Akkor talán lejjebb adnál a fennhéjázásból.
arogáns...meg még miket is mondtál???
Na megint rá kellett jönnöm,hogy annak akinek pénze van az ki van nézve az oldalról.
Nevezhetnénk ezt az oldalt gyakorikerdeseksiroknak.hu...tudom hogy ezzel sikeresen lett egy 0 százalékos válaszom,de kit is érdekel.Aki ebbe éli ki magát hogy nyomkodja a a lepontozó gombot kívánom legyen nagyobb öröme is.
Üres még a hüttö?
Na akkor most indulhatsz kukázni,besötétedett.
na és ki is az aki a külsőségeknek él???Az aki meglátja,hogy több százezer forintról van szó és már bevérzik a szeme az idegtől
Ott a pont! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!