Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/159 A kérdező kommentje:

19:39,köszi! Sokan vannak itt akik nulla IQ-val beszélnek baromságokat, kész vicc és szánalom. Le merném fogadni egyikőtök sem jutott tovább a szakmunkásképzőnél és az újságban is csak a bulvárig juttok el, közgazdaságtanról pedig nem is hallottatok. Gépiparban működünk amúgy, dolgoznak nálunk jó szakemberek, területi képviselők, takarítók, stb...

Nem vagyok sznob, de ha mégis, akkor olvassatok utána a "sznob hatás"-nak, közgazdaságtanilag fontos dologról van szó. Mindegy,irigyek vagytok és ennyi. A férjemmel azért veszekszünk egyfolytában, mert ő is ideges, én is és egyfolytában a másikban keressük a hibát, de ezt is túléljük, mint sokminden mást. És nem gazdag szülők elkényeztetett gyerkőcei vagyunk, én normál polgári családból származom, párom pedig intézetben nőtt fel.

2010. jan. 28. 19:54
 82/159 anonim ***** válasza:
76%

első...azért írtam hogy az van mert az volt a kérdés.Persze ezután már tudom hogy ilyet nem szabad.

Második....na pont ezért kell amit te leírtál.Mert ennyi járulék mellett ki tud felvenni valakit magas bérre???

2010. jan. 28. 19:56
 83/159 anonim ***** válasza:
81%
Te mindig is ugyanolyan senkiházi aljadék maradsz,akitől kinyílik a bicska a normális emberek zsebében.Ha nem tetszik valami,soha többé ne tegyél ki ide ilyen kérdést,s akkor majd nem kell feleslegesen itt játszanod a fejedet.
2010. jan. 28. 19:59
 84/159 anonim ***** válasza:
26%

Nem egymással kell veszekedni, hanem összefogni pároddal és menni a PSZÁF-hoz. Ha nincs esély a tartozások behajtására, akkor pedig át kell rendeznetek az életeteket. Nehéz lesz, de ha nem a külsőségeknek éltek, nem vagytok felszínesek, akkor menni fog.

Tudod, azért nem jó a pénz, mert baj, ha van, és baj, ha nincs.

2010. jan. 28. 20:00
 85/159 anonim ***** válasza:
89%

"Sokan vannak itt akik nulla IQ-val beszélnek baromságokat, kész vicc és szánalom. Le merném fogadni egyikőtök sem jutott tovább a szakmunkásképzőnél és az újságban is csak a bulvárig juttok el, közgazdaságtanról pedig nem is hallottatok."

És mi van, ha egyes válaszadók több diplomával, nyelvvizsgával rendelkeznek, és sosem olvasnak bulvárt, ennek ellenére azt mondják, hogy most bizony nincs igazad? Nem veszed észre, hogy nevetségessé váltál? Arrogáns vagy, és mindenkit lenézel, megvéded azt, aki ugyanolyan felszínes és pökhendi, mint te magad. Tényleg jól jönne, ha elmennél árufeltöltőnek! Akkor talán lejjebb adnál a fennhéjázásból.

2010. jan. 28. 20:04
 86/159 anonim ***** válasza:
88%
Eleinte sajnáltalak kérdező, de bebizonyítottad, hogy egy felszínes, önmagától elszállt, másokat lenéző barom vagy.
2010. jan. 28. 20:07
 87/159 anonim ***** válasza:
30%

arogáns...meg még miket is mondtál???

Na megint rá kellett jönnöm,hogy annak akinek pénze van az ki van nézve az oldalról.

Nevezhetnénk ezt az oldalt gyakorikerdeseksiroknak.hu...tudom hogy ezzel sikeresen lett egy 0 százalékos válaszom,de kit is érdekel.Aki ebbe éli ki magát hogy nyomkodja a a lepontozó gombot kívánom legyen nagyobb öröme is.

2010. jan. 28. 20:18
 88/159 anonim ***** válasza:
40%
na és ki is az aki a külsőségeknek él???Az aki meglátja,hogy több százezer forintról van szó és már bevérzik a szeme az idegtől.
2010. jan. 28. 20:20
 89/159 anonim ***** válasza:
71%

Üres még a hüttö?

Na akkor most indulhatsz kukázni,besötétedett.

2010. jan. 28. 20:27
 90/159 A kérdező kommentje:

na és ki is az aki a külsőségeknek él???Az aki meglátja,hogy több százezer forintról van szó és már bevérzik a szeme az idegtől

Ott a pont! :)

2010. jan. 28. 20:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!