Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Én speciel nem sajnáltam tőled a pénzt.
Viszont az időt amit arra szántam, hogy tanácsot adjak az eléjén (apeh részlet, stb) már nagyon sajnálom.
Felkapaszkodott senkiházi vagy.
Kedves 81%-os!
Hogy Te mekkora egy primitív gyökér vagy! Mi sem élünk jól (szegények vagyunk), de mégse lettünk ekkora senkiházi, bunkó parasztok.
Szóval ne fogd a rossz anyagi körülményekre vagy az irigységre, egyszerűen ekkora patkány vagy!
Én meg téged nem tudlak sajnálni, remélem egyszer a kukázásig fogsz jutni!
Pont.
Ti egyből elkezdtetek lehurrogni az elejétől kezdve, mikor én csak annyit kérdeztem, azaz inkább kijelentettem, hogy a kapcsolatokat a pénzhiány mennyire szétrombolja. Ti egyből azzal jöttök, hogy megérdemlem, lássam meg milyen is a csóróság. Miért? Mert Ti azok vagytok?
Irigyek!!!
Előzőhöz:
Mostmár tudom kikből alkották a magyarok "irigykedők és szánalmasak" című sztereotipiát.
Ki mondta, hogy spórolni akarok?
Nem ez volt a kérdés, hanem, hogy hogyan lehet elviselni a pénztelenséget?
Ha végre megérkezik az utalás, újra minden a régi lesz...
persze dugipénzt nem a bankba, hanem a párna alá. :)
aha az kéne:)értelmes ember ilyet nem csinál.....igen most jön....kirabolják a bankot vagy úgy járunk mint a kérdező....mert egy igazán irigy embernek akármit mondasz mindig talál kifogást miért rossz az amit csinálsz.
Nem számít hogy munkahelyeket teremtesz...nem számít hogy az olyanoktól mint a kérdező nem ment tönkre az egész magyar gazdaság,mert volt aki bőven vásároljon.
Egyesek meg még arra se képesek hogy a kérdést normálisan elolvassák.
"aha az kéne:)értelmes ember ilyet nem csinál.....igen most jön....kirabolják a bankot vagy úgy járunk mint a kérdező....mert egy igazán irigy embernek akármit mondasz mindig talál kifogást miért rossz az amit csinálsz.
Nem számít hogy munkahelyeket teremtesz...nem számít hogy az olyanoktól mint a kérdező nem ment tönkre az egész magyar gazdaság,mert volt aki bőven vásároljon.
Egyesek meg még arra se képesek hogy a kérdést normálisan elolvassák."
Sokan tényleg nem fogják fel, hogy mi a helyzet Magyarországon és irigységből lehurrogák azokat akiknek valamivel több van és saját vállakozásuk van, de arra nem gondolnak, hogy ezek az emberek másokat foglalkoztatnak, sokkal jobb körülmények között mint a külföldi multicégek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!