Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.2010. jan. 28. 13:12
101/159 anonim válasza:
Aki itt csúnyán lehurrogja akinek volt, de most neki sincs, egy-egy a végeredmény. Ő is pont olyan szegény magyar lett, mint mi itt a többség. Lehet irigykedni. Magasról lehet óriásit esni, és ez sajnos mindenkivel előfordul. Ma van, holnap pedig nincs.
103/159 anonim válasza:
Annyira jellemző ,és annyira szánalmas is egyben,hogy milyen hozzászólások születtek. Ha valakinek több pénze van mint havi 60 ezer forint ,abból egyértlemüen az kövtekezik a magyar ember számára,hogy egy r.ohadék újgazdag némber,és na véégre ő is elszegényedett,há' nehogymá a szomszéd tehene ne dögöljön meg baze...
104/159 anonim válasza:
Tudod,jöhettek itt ezzel a dumával,hogy így irigység,meg amúgy irigység,itt a legtöbb hozzászólót nem az irigység motiválta,mert az nekem már mindegy kb.,neki mennyi a szórnivaló pénze,attól még nekem nem lesz több,hogy kinézem a kezei közül....Hanem az a gond vele,amilyen stílusban ír ide,és amilyen stílusban feltette a kérdést,különben is,lerí az egészről,hogy pusztán provokálni akar,unatkozik,és nem tudja jó dolgában mit csináljon.
105/159 anonim válasza:
Te is erősítsd azt a tábort,hogy itt csak azok írhatnak és kérdezhetnek akiknek nincs pénze.
106/159 A kérdező kommentje:
"Te is erősítsd azt a tábort,hogy itt csak azok írhatnak és kérdezhetnek akiknek nincs pénze."
Persze, akik többet keresnek általában többet is dolgoznak (Mi átlag napi 12 órát) és nem nagyon van idejük internetezni sem. Meg van jobb programjuk is mint GYK-t olvasni. :)
2010. jan. 29. 17:34
107/159 anonim válasza:
Most viszont rengeted időd van,hogy itt lebzselj,Kedves Kérdező.Érdekes módon...
108/159 anonim válasza:
Kérdezö,van valami új nálatok?
109/159 A kérdező kommentje:
Bizony, most van időm itt lebzselni, lehet is gúnyolódni rajtam. :)
Új van, úgy néz ki megoldódott a helyzet, hétfőn megkapjuk a pénzünket!:)
Köszi a kedves biztatást, az undokoknak pedig további kellemes irigykedést!
2010. jan. 29. 21:02
110/159 anonim válasza:
Most minden rossz indulat nélkül:örülök neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!