Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt a pénztelensége...

Hogy lehet ezt a pénztelenséget elviselni? Már annyira elegem van, s már a sírás sem könnyít rajta!

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a pénzt 7-én,mint sok más anyuka,de már kb 10,000 ft maradt belőle.37,000 párszáz ft-ot kapok a kicsire,mert nem vagyok jogosult a gyedre mert a kft ahol dolgoztam kitolt velem-így durván 70,000 ft-al kapok kevesebbet mint ami járna.

Tegnap csak azt vásároltam kizárólag ami az 1 éves kisfiamnak szükséges----s el is fogyott a pénz........

annyira el vagyok keseredve,nem látom a kiutat!!!

A párom már annyit dolgozik,hogy szinte este van itthon és hétvégén sem.....

olyan kilátástalan......

2010. szept. 9. 16:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz? Mekkora a fiad?

Esetleg tudok Neked adni kinőtt ruhákat,, az én fiam most 20 hónapos.

2010. szept. 9. 16:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Miskolc és 14 hónapos nagyfiú.Nagyon meglepett és kiemelkedően aranyos és hogy is mondjam------nagyon kedves vagy :).köszönöm.
2010. szept. 9. 16:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó messze tőlünk, de írj privit, s akkor legfeljebb feladom postán!
2010. szept. 9. 16:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Off: Ilyen jóindulattal, s önzetlenséggel a mai világban nem gyakran találkozok. Minden elismerésem neked kedves első válaszoló.
2010. szept. 9. 16:37
 5/20 anonim ***** válasza:
72%

Őszintén?Sehogy.Neked legalább van 10000ft-t.Az én pénztárcámban kemény 5 ft van.

Párom anyuja felvette néhány éve a kölcsönt, Ő meg elment kezesnek.Anyós persze nem fizette, úgyhogy rátették a párom fizetésére.A főnöke elküldte mert neki ilyen ember nem kell(csak segített az anyjának:().Kapta a munkanélkülit , a hónapban a behajtó azt is letiltotta, közben árverés alatt áll a lakása megint csak az anyja miatt.A hónapban megkaptuk tisztán a GYed-t a családit (64000) amiből a bank a lakásra levont 46000-t, + befizettünk egy elmaradt számlát és így állunk.Remek kilátások:(

És se ruha a picire, se tápszer, se pelenka.:(((((

2010. szept. 9. 16:38
 6/20 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!Szívből köszönöm NEKED valóban ebben a mai világban bármilyen válaszra számítottam-de a tiédre nem.Fogok írni,köszönöm.
2010. szept. 9. 16:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

mi is sz@rul állunk. én kapok 50.000-et + családi pótlék.

párom fizuja elmegy a laksáhitelre, így a rezsit én fizetem, + picimnek mindent. nekünk is marad 3 hétre 10e ft. párom is kénytelen orrba-szájba dolgozni, így a maszekokból megélünk a maradék 3 hétre.

nagyon sajnálom őt, mert sokat dolgozik, magunkra nincs időnk....viszont van egy gyönyörű szép új házunk....de ha a megemelkedő lakáshitelre gondolok, elmegy az életkedvem.....ez Magyarország!Se esélyed, de pénzed!

2010. szept. 9. 16:46
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk is ez a helyzet. Ráadásul nekem 2 1,5évesem van. Abból élünk amit én kapok, mert a férjem fizetése megy a hitelekre. Csak a pelenka havi 30-40ekörül van, a ruháról már nem is beszélek, gondolhatod. Kb 1hónapja felváltva betegek. A kisebbiknek most is 39fokos láza van. A gyógyszert alig tudom kiváltani nekik, germicidet is a védőnőtől kaptam. De nem panaszkodom....

Ne aggódj. Nem vagytok egyedül ebben a pénztelenségben. Jobb nem kiborulni,mert az nem segít és a kicsinek sem jó. A munkahelyed miért tolt ki veled?

2010. szept. 9. 17:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok! Várom leveledet!

Amúgy mi se vagyunk nagyon gazdagok, 4 gyereket nevelünk, a nagy már 18 éves, a középsők 12 évesek, a kicsi 20 hónapos, így semmit nem örökölt a nagyoktól, mindent úgy kellett vennünk.

S mivel mi is álltunk ennél még rosszabbul is (mondjuk jobban is), tudom milyen rossz lehet!

Ezért gondoltam, hogy miért is ne adjam oda, amire már nincs szükségünk!

2010. szept. 9. 17:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

16.38as!

és akkor miből fogsz élni? őszintén kérdezem?

ki segít neked? mennyi idős a babád? hol laksz?

2010. szept. 9. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!