Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt a pénztelensége...

Hogy lehet ezt a pénztelenséget elviselni? Már annyira elegem van, s már a sírás sem könnyít rajta!

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a pénzt 7-én,mint sok más anyuka,de már kb 10,000 ft maradt belőle.37,000 párszáz ft-ot kapok a kicsire,mert nem vagyok jogosult a gyedre mert a kft ahol dolgoztam kitolt velem-így durván 70,000 ft-al kapok kevesebbet mint ami járna.

Tegnap csak azt vásároltam kizárólag ami az 1 éves kisfiamnak szükséges----s el is fogyott a pénz........

annyira el vagyok keseredve,nem látom a kiutat!!!

A párom már annyit dolgozik,hogy szinte este van itthon és hétvégén sem.....

olyan kilátástalan......

2010. szept. 9. 16:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok.

azért kérdezem, mert én veszek neked tápszert, pár dobozzal és elküldöm. írj

2010. szept. 9. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

én leragadtam az elején. Ha jól tudom van egy maximuma a jutattásoknak, tehát semmiképpen sem kaphattál volna 137000 gyed-et!? a legjobb tudásom szerint. ennyire nem tud veled kitolni a kft.

vagy hogy is volt ez?

2010. szept. 9. 18:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

16:38 vagyok.

Kaptam néhányotoktól üzenetet:nagyon hálás vagyok mindenkinek, de nem szeretnék kihasználni senkit.Ahogy tudom viszonzom a jóságotokat és CSAK AKKOR FOGADOM EL, ha hagyjátok.

A tápszer és pelus kérdést, köszönöm, de nővéreméknél hasonló korú baba van, így besegítenek egy kicsit és ahogy tudok megyek vissza én is dolgozni.

Néhány hónapja még én is küldtem holmit az egyik kismamának, aki nem tudta miből lesznek meg a születendő fiacskája dolgai és már akkor is éreztem hogy vannak még emberek akik önzetlenül segítenek.De soha nem gondoltam volna hogy valaha én is segítségre fogok szorulni.Remélem megértetek, ha nem a gyermekemről lenne szó, szerintem nem is fogadnám el.Nagyon szépen köszönöm én is nektek!

2010. szept. 9. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló helyzetbe vagyunk, ráadásul albérletbe. Közel 300.000 Ft tartozásunk van, most kölcsön kérünk 1 jó barátunktól, mert különben kiraknak minket innen. Kisfiunk 19 hós.Párom csak hébe-hóba dolgozik, így csak a gyedem van, meg a családi. Remélem nem soká könnyebb lesz a helyzet, mert már nagyon kivagyunk, de a kicsi miatt tartanunk kell magunkat.Jövőhéten jön 10.000 A párom amiért dolgozott, és ennyi szinte egész hónapra. A hűtő és a fagyó is tök üres. Mi csak heti 1x eszünk husit, a kicsinek veszek és beteszem a fagyóba, heti 4-5 adagot. Ja és éppen van neki popsitörlője és fürdetője, amivel kihúzzuk jövőhétig.
2010. szept. 9. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Jó olvasni, hogy ennyi jószívű ember van!
2010. szept. 9. 22:39
 16/20 A kérdező kommentje:

huuuuuuuuuuu nem is gondoltam volna-most nagyon kiderült mennyi kedves anyuka van itt-mert sokszor csak bántó válaszokat kapni!

Az egyik anyuka kérdezte hogyan tolt ki a kft?amit most kapok az a családi és a gyes összege,együtt!14 hónapos kisfiam után nem kapok gyed-et,mert 1 hónappal kicsim születése előtt lejárt a szerződésem,s majd a baba 1 hónapos korában beállítottak a lakásunkra (anyóséknál élünk)hogy írjam alá hogy közös megegyezéssel felmond!!!!!!!!!a dátum rajta 2 hónappal korábbi volt,amit nem láttam,mert este 9 volt,alvás idő a babának,s ordított.ez az én hibám-de ekkora mocskos emberek!!!!így kb 65-68 ezer lett volna a gyed.kicsit kesze kusza de talán megérted!

2010. szept. 9. 23:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem csak Magyarországon megy ez így, ne higgyétek. Ugyanígy vagyunk Franciaországban, 2 éves a lányom, de már állásinterjúkra járok, hogy mihamarabb véget vessek ennek a nyomornak. 1 fizetés már semmire sem elég, hiába, hogy az lenne a legjobb, hogy az anya 3 évig van otthon.

De Angliában szintén ez a helyzet sajnos.

Nem akarom, hogy bunkóságnak vedd amit írok, de lehet, hogy neked is az lenne a legegyszerűbb ha visszamennél dolgozni :(

2010. szept. 10. 09:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Persze már nem egyszer felmerült a kérdés hogy visszamenjek,de sajnos a környéken nincs bölcsi :(
2010. szept. 10. 09:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 16.38as!

sajnos én csak tápszerrel, gyógyszerrel, vitaminnal vagy ilyesmivel tudnék segíteni, ahogy írtam is, mert ezeket meg tudnám venni az egészségkártyámra érkező pénzből neked. Készpénz terén nálam sem túl jó a helyzet, úgy tűnik, marad 20 000 Ft a következő fizetésig MINDENRE, így nem tudom, hogyan segíthetnék.

Ha tápszerre nincs szükséged, akkor sajnos mással nem tudos segíteni. De ha kell, bármikor szólj, a jövőben is.

2010. szept. 10. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:

már értem hogyan cseszett ki veled a cég. csak azt nemértem igazábol hogy ez nekik miért volt jó!?

mert ugye nekik ahhoz sem, meg semmihez sem kell hozzájárulni, tehát miért jo nekikaz hogy te alig kapsz pénzt?

2010. szept. 10. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!