Minden nap ugyanakkor csillapíthatatlan sírás, tapasztalt valaki ilyet? Mikor múlt el? Van rá megoldás?
Kislányom 2,5hónapos,de kb 1hónapja kora este-késő délután sír,valamikor ordít és egyszerűen lehetetlen megnyugtatni..Elalszik,de csak 10-15perekre,vagy ha hosszabb időre és le akarom tenni,felébred és újra kezdi...Ringatás.,hordozás,zene,ének...mindennel próbálkoztunk,de semmi nem segített...El vagyok keseredve!!Talán valami baja van???Hogy segíthetnék neki??
Tapasztalt alaki ilyet???
igen, hasfájás! A hasfájás elég gyakran csak estefelé jelentkezik.
Próbáld meg az édesköményteát, vagy ínfacolt, tornáztasd a lábait, tedd hasra hátha jobb neki.
Kitartást!
Először is nyugodj meg, másképpen úgysem tudsz segíteni a gyermekeden.
Valóban hasfájós a gyermeked, melyekre az Infacol, Espumisan cseppek vagy a Gripe Water (angol víz más néven) hatásos lehet.
Mivel minden terhesség ebből adódóan, minden csecsemő más és más, így nem mindenkinél válnak ezek be.
Ha esetleg nem múlna az állapot, akkor érdemes elmenni a gyerekorvoshoz, aki felír neked görcsoldásra egy receptet. Általában ez az utolsó 'fázis' és nincs rá szükség.
Én próbáltam az infacolt, de se jobb, se rosszabb nem lett tőle. Vettem Gripe Watert (1 hónapos kor után adható! Dm: 1799 HUF) és semmi baja nem lett a lányomnak. Olyanokat büfögött, hogy még egy felnőtt embert is lekörözött benne :)))
Valamint nálunk du. 6-tól este fél9-ig tartott ez a műsor minden áldott nap 4. héttől kb. 9. hétig ! Ezért bevezettem a babakocsis sétát erre az időszakra. Igaz az első két nap még tartott a sírás, de kb. 10 percig a babakocsiba, utána aludt tovább hason.
Pontosan így volt nálunk is!
Ha semmi nem használ, az idő segít majd.
Nekünk 4 hósan múlt el, semmi nem segített. Illetve homeós szer (chamomilla) segített, minden mástól rosszabbul lett. (Akkor sem tudott aludni, mior azt adtam, de legalább nem sírt, és pukizott tőle néhány nagyot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!