Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Én is gazdag vagyok és segitek sok kutya alapitványon (illetve van is kutya alapitványom) nekem is van 2 cégem és öszesen 16 alkalmazotam és szép nagy házam és szeretö aszonykám :) Mégis tudok kedves lenni és tiszteletre méltó lenni mindenkivel , meg van anyi eszem hogy nem minden pénzem bankba van hanem kézpénzbe és devizába valamint aranytömbökbe szoval értékekbe a széfbe. Na mindegy viszont az a lényeg hogy aki modos az még segithet SÖT szerintem kötelesége segiteni az olyan embereken,állatokon akik nem tudnak magukon "segiteni kell beinditani a motort " én igy látom :)
De te egy nagyon szánalomra méltó ember vagy akinek csak egy kis szerencséje volt kifogtál egy férfit és enyi egy lelenc hulladék "ember" vagy , nálad az öszes forumozo jobb itt aki normálisan akart rajta még kezdetbe segiteni mert ök legalább ha szegények ha gazdagok akkor is segiteni akartak és megbecsülik magukat, és most nézd meg magad te ha már nincs pénz akkor fordulsz csak megbocsátásért és segitségért akkor tanulsz csak alázatoságot ,röviden egy nulla vagy :) Amugy meg ha a kérdés már inaktív akkor mi a francnak irsz még ide ?
26/F
Te kérdező húzzál már el a francba és plasztikáztasd szét magad vagy amit akarsz!
Ezért SENKIHÁZIZTALAK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!