Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
 141/159 A kérdező kommentje:
majd ha úgy tetszik eltűnök. Jajjj ha tudnád milyen szép kasmír pulcsit vettem ma magamnak!:) És azt hiszem az autómat is lecserélem... mondjuk egy mercire, meguntam az a3ast. ;)
2010. febr. 3. 19:43
 142/159 anonim ***** válasza:
100%
Én meg bementem a hajléktalan szállóra és vittem az ott élő embereknek gyümölcsöt, péksüteményt, annak a pénznek az árából, amit te magadra költöttél. Na!!!!? És minden jót kívántam nekik. Tudod egyszer egy héten meglátogatom őket. Az jelenti nekem a legnagyobb boldogságot, ha ők rám mosolyognak.
2010. febr. 3. 19:53
 143/159 anonim ***** válasza:
82%
kérdező írj még pár kommentet, meglátjuk mennyire tudsz lesüllyedni.
2010. febr. 3. 20:19
 144/159 anonim ***** válasza:
88%

Én is gazdag vagyok és segitek sok kutya alapitványon (illetve van is kutya alapitványom) nekem is van 2 cégem és öszesen 16 alkalmazotam és szép nagy házam és szeretö aszonykám :) Mégis tudok kedves lenni és tiszteletre méltó lenni mindenkivel , meg van anyi eszem hogy nem minden pénzem bankba van hanem kézpénzbe és devizába valamint aranytömbökbe szoval értékekbe a széfbe. Na mindegy viszont az a lényeg hogy aki modos az még segithet SÖT szerintem kötelesége segiteni az olyan embereken,állatokon akik nem tudnak magukon "segiteni kell beinditani a motort " én igy látom :)

De te egy nagyon szánalomra méltó ember vagy akinek csak egy kis szerencséje volt kifogtál egy férfit és enyi egy lelenc hulladék "ember" vagy , nálad az öszes forumozo jobb itt aki normálisan akart rajta még kezdetbe segiteni mert ök legalább ha szegények ha gazdagok akkor is segiteni akartak és megbecsülik magukat, és most nézd meg magad te ha már nincs pénz akkor fordulsz csak megbocsátásért és segitségért akkor tanulsz csak alázatoságot ,röviden egy nulla vagy :) Amugy meg ha a kérdés már inaktív akkor mi a francnak irsz még ide ?

26/F

2010. febr. 4. 08:26
 145/159 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó kommentelőnek! Végre egy jómódú ember, aki tisztességgel bevalja mennyi értéke van, mégis megmaradt az embersége. Gratulálok!!!
2010. febr. 4. 09:00
 146/159 anonim ***** válasza:
81%

Te kérdező húzzál már el a francba és plasztikáztasd szét magad vagy amit akarsz!

Ezért SENKIHÁZIZTALAK

2010. febr. 4. 09:02
 147/159 A kérdező kommentje:
Én akkor tűnök el mikor úgy tetszik, én tettem fel a kérdést, ha valakinek nem tetszik, tűnjön el ő.
2010. febr. 4. 09:53
 148/159 anonim ***** válasza:
87%
Te csak kötözködni jársz ide , ez a kérdés nem más mint provokácio ami rontja az oldal értékét , javaslom töröljék a kérdést.
2010. febr. 4. 10:26
 149/159 anonim ***** válasza:
78%
írj az info@gyakorikerdesek.hu -ra, tutira kitörlik ha látják, volt már ilyen.
2010. febr. 4. 10:30
 150/159 anonim ***** válasza:
71%
Hé ki vagy te, hogy emberekkel így játszadozol! Vigyázz a bumeráng csúnyán visszavág!!!!
2010. febr. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!