Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Több lehetőség van:
1. Jobbikos bértollnok vagy, és az egész arra megy ki, hogy szegény magyar vállalkozót nagyon kell sajnálni akkor is, ha milliókat keres havonta.
2. Egyszerűen felelőtlen vagy, amiért a megtakarításod a saját neveden volt, és ugyanazon a bankszámlán, amire a céges pénzek mentek.
3. Tanultál a dolgokból, és nem dicsekedsz a vagyonoddal, mert sajnos az embereknek - és ez nem magyar specifikum - általában nem jön be az a hangnem, hogy "milliomos vagyok, sajnáljatok". Tudod, a gazdagsággal kérkedni nem egy okos dolog, mert egyrészt Magyarországon az emberek 85%-a havi 120 000 forintnál kevesebb pénzt kapnak kézhez, százezrek éheznek, stb., másrészt mert senki sem fog komolyan venni egy ilyen arrogáns embert. Buta és szánalmas pénzeszsáknak fognak tartani, aki nem tudja, milyen "átlagemberként" élni, illetve minden erejével azon van, hogy ne is tudja meg. Pedig lehet, sokat tanulnál, ha akár csak egy hónapig kutyatápot pakolnál a Tuskóban, vagy bármelyik másik rabszolgatartó intézményben.
Nem tudlak sajnálni, bocs, és nem azért, mert irigyellek, hanem azért, mert mindenki megkapja azt, ami neki jár. Úgy tűnik, neked ez kellett, hogy leszállj a magas lóról. Vedd ezt a helyzetet kihívásnak, és okulj belőle! Vannak nálad sokkal szerencsétlenebb emberek is a világon, akik nem sírnak az első döccenőnél.
igazából már az elején vártam, hogy jön majd az "irigyek vagytok" szöveggel.
végülis mire legyek irigy(márha igaz a kérdés), egy agyonstresszelt életre, arra, hogy a munkások lassan felszabdalják őket? egy szar párkapcsolatra? ugyan....
nah ez a "jobbik bértolnok"-ot meg hagyjuk szerintem, mert ez még szánalmasabb mint a kérdező.
nagyon röhelyes, hogy minden multival kapcsolatos kérdésben egyesek a jobbikot látják. ez már paranoia szerintem.
Ez az utolsó hozzászólásod nagyon vicces volt. Én, amint egy ilyet leírnék, rögtön szembeköpném magam, mert egy semmire büszke, beképzelt, pökhendi és sznob ember sorait olvasnám vissza.
Lehet, hogy a bőröd alatt is pénz van, de emberként egy nagy nulla vagy, akkor is, ha te egészen mást gondolsz magadról.
Mesélj a férjedröl légyszi!
Hogyan:"baszogatjátok egymást"-(saját szavaid)
Kedves kérdező....szerintem ne is válaszolj ezekre....én is le lettem múltkor hordva és egy szociológus kamusnak állított be mert azt mertem írni,hogy van eredeti guccim...ne stresszeld magad ezen.
Aki meg azt írja hogy nem kell a vállalkozásokat támogatni....nagyon is kell.Nem kell hozzá más csak egy kis közgazdaságtudomány.Mégis honnan teremtsünk munkahelyeket??Nem vagyok jobbikos ne tessék félre érteni,de az biztos,hogy tisztább lenne a magyar gazdaság ha kicsit támogatva lennének.NEm panaszkodom hála Istennek ha velem hasonló történne nem lenne 0 forint a pénztárcámba.Talán ti is ebből okultok egy kicsit.Addig meg ha olyan kreatív vagy csinálj pénzt bármiből amiből lehet.Ilyenkor nem szabad érzelgősködni,hanem ékszereket értékesíteni,vagy festményeket,antik tárgyakat.
A pároddal meg ne veszekedj mert tényleg CSAK ROSSZABB lehet.
"azt mertem írni,hogy van eredeti guccim"
És jobb ember lettél attól, hogy ország-világnak elkürtölted, hogy van egy eredeti Guccid? Látod, nem nadrágod, pólód, táskád, anyámkínjád van, hanem "Guccid". A szerénytelenség sosem elegáns. Az igazán okos emberek sosem beszélnek arról, mijük van, nem kérkednek a vagyonukkal. A "jó társaságban" bárkit kinéznek azért, ha szerénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!