Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/159 anonim ***** válasza:
86%
Marha jó az ember teljesen normális válaszért is le van pontozva a sárga földig.
2010. jan. 28. 13:47
 32/159 anonim ***** válasza:
100%
Óó, a pontozásokat sose nézd.. :) Ennek semmi értelme se volt soha, és most sincs.. én pld. soha rá se pillantok, mert nem is érdekel :)
2010. jan. 28. 13:48
 33/159 anonim ***** válasza:
87%
az üzleti élet az ilyen. mindig több lábon kell állni. amúgy meg rossz a pénztelenség, neked ez új dolog. van aki az egész életét így éli le, nem tudja mit egyen hónap végén, pedig mondjuk egy gyárban 12 órán át keményen dolgozik. gondolom nálatok ez csak átmeneti állapot lesz, és lehet pár héten belül újra 700 ezerből gazdálkodhatsz.
2010. jan. 28. 13:49
 34/159 anonim ***** válasza:
86%

Én nem mondanám, hogy az irigység magyar mentalitás. Vegyétek figyelembe, hogy van, aki milliókat keres, és van, aki havi 80ezret. Persze, hogy az ember így reagál rá.

Mióta az eszemet tudom, mindig egyik napról a másikra éltünk, és ez gyakran nagyon rossz, de összehozza a családot. Én remekül tudok beosztani, így, kedves kérdező, ha rendbe jön a vállalkozás, és kívánom, hogy így legyen, elszegődhetek hozzátok tanácsadónak!:D

A lényeg az, hogy a legegyszerűbb ételeket kell megvenni, abból is a legolcsóbbat, tusfürdőből jó a cébéás, vagy van olcsó lidlis szappan.:) Az a lényeg, hogy a legszükségesebb is a legolcsóbb legyen. Otthon sokat kell beszélgetni. Váltsátok meg a világot. Nekünk az mindig segít. És az sem ártana, ha a beosztottakkal is beszélnétek, ha még nem tettétek meg.

Minden jót!

2010. jan. 28. 13:50
 35/159 anonim ***** válasza:
85%
miért nem adjátok el az egyik kocsit (gondolom legalább kettő van , és nem is 10 évesek) vagy adj zálogba egy két ékszert. aztán ha lesz pénzetek visszaveszed.
2010. jan. 28. 13:51
 36/159 anonim ***** válasza:
42%
Nyugi, engem is lepontoztak, mert havi 5-600 ezerből éltünk évekig! :)) (irigyek az emberek, hiába, na!)
2010. jan. 28. 13:54
 37/159 anonim ***** válasza:
74%
Alkalmazottként nem tudnál dolgozni?
2010. jan. 28. 13:55
 38/159 anonim ***** válasza:
85%
nem teljesen értem miért foglalta le a pénzeteket az APEH?
2010. jan. 28. 13:56
 39/159 anonim ***** válasza:
82%
Hogyan lehet elviselni a penztelenseget? Fogakat osszeszoritva.
2010. jan. 28. 13:57
 40/159 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom, kiállították a számlákat a multi felé, és annak az ÁFÁját ugye be kellett volna fizetni.
2010. jan. 28. 13:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!