Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Én nem mondanám, hogy az irigység magyar mentalitás. Vegyétek figyelembe, hogy van, aki milliókat keres, és van, aki havi 80ezret. Persze, hogy az ember így reagál rá.
Mióta az eszemet tudom, mindig egyik napról a másikra éltünk, és ez gyakran nagyon rossz, de összehozza a családot. Én remekül tudok beosztani, így, kedves kérdező, ha rendbe jön a vállalkozás, és kívánom, hogy így legyen, elszegődhetek hozzátok tanácsadónak!:D
A lényeg az, hogy a legegyszerűbb ételeket kell megvenni, abból is a legolcsóbbat, tusfürdőből jó a cébéás, vagy van olcsó lidlis szappan.:) Az a lényeg, hogy a legszükségesebb is a legolcsóbb legyen. Otthon sokat kell beszélgetni. Váltsátok meg a világot. Nekünk az mindig segít. És az sem ártana, ha a beosztottakkal is beszélnétek, ha még nem tettétek meg.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!