Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
egy olyan cégnél ahol havonta 6-700e Ft maga a a profit(ugye jól mondom?, szal az amit zsebre tehetsz mint vállalkozó)
ott azért kellene lennie a cégben is pénznek, tartaléknak pár millió mindenképpen.
Nem szabad minden pénzt kivenni mindíg. Legalább 2-3havi tartaléknak kellene lenni, ezzel számolnia kell mindíg.
Hát elég sz*r ha lejjebb kell adni az igényeket.
A belsö érték is érték.
Biztos nem a pénz miatt jöttetek össze,és házasodtatok meg.
Ez a fontos!
A kérdéseddel csak ott követted el a hibát, hogy kiírtad, mennyi a havi bevételetek. Persze, hogy mindenki le fog hurrogni, mert az átlag melós havi 100-at sem keres meg.
Ezen mi is keresztül mentünk, volt olyan idő, amikor kettőnk fizetése 350 körül volt, plusz amit a párom még megkeresett mellé (havi 50-100 átlagban). Aztán egyik pillanatról a másikra az ő fizetése a felére csökkent és az enyimből is levettek jócskán. Még most sem panaszkodhatunk, de már vége a régi "jóvilágnak".
És hogy hogy lehet elviselni. El KELL. Üljetek le és tervezzetek. Mennyi bevételetek marad, van-e egyáltalán most? Mennyi a kiadás. És itt nagyon vékonyan fogjon a ceruzátok, lássátok be, hogy a mostani helyzetben nem engedhetitek meg magatoknak a korábbi életszínvonalat. Egymást marni meg felesleges, bár tudom, nem könnyű, hiszen valakit okolni kell.
Szóval üljetek le egy üveg bor mellett és beszéljétek át!
Minden döntés jo ,a lényeg hogy menyjen a hajó ;)
Én rengeteget keresek kevés munkával fiatalon és faszán élek nagy házba sokat utazok és élvezem az életemet , de azért ha bármi lenne én arra is felkésziülök a széfembe van 1000 g arany és 5 millio kézpénz pont a hasonlo esetekre mert a bankal lehet keresni de nem érdemes minden egyes forintodat ott tartani , szoval valahogy én sem tudlak sajnálni mivel az erösebb mindig a gyengébben marad fent ugylátszik most nálatok fordult ez a szerep :) N amindegy nekem jo neked nem szoval probálgasd a szegény életet és gyüjts befötesüvegbe apropénzt.
14:13 minden tiszteletem!
Bárcsak én is ilyen jól tudnék beosztani...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!