Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/159 anonim ***** válasza:
74%
Remélem a beosztottakat megfizetitek,vagy nekik elég havi 80000FT??
2010. jan. 28. 13:24
 12/159 anonim ***** válasza:
68%
nem tudlak sajnálni, nekem sosem volt havi 100 ezer sem és beosztottam, se fodrász se kozmetika olcsó tusfürdő, 90 ft-os szappan, nuku műköröm, 10 éves ruhák...stb. így lehet.zsíroskenyér, egyszerű kaja, semmi 1000 nál drágább sajt se sonka, csak olcsó kaja. ha legközelebb lesz pénz a kezedben jobban nézd meg mire adod ki, a legjobb, ha elraksz belől a szekrénybe a bugyik közé... ez komoly.
2010. jan. 28. 13:24
 13/159 A kérdező kommentje:

Senki nem kérte a sajnálatot, nincs rá szükségem és nem kell irigykedni azért amiért eddig így éltünk. Megdolgoztunk érte és sok embernek jó (!) munkát teremtettünk, megbecsültük az alkalmazzottakat és honoráltuk a teljesítményeket. Ha nem lennének olyan emberek akik ennyit keresnek és céget alapítanak, neked nem lenne munkád!

Amúgy volt félretett pénzünk, de bankkártyán és beinkasszózta a nak. :(

2010. jan. 28. 13:25
 14/159 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom miert kell a szerencsetlen kerdezot lehordani csak azert mert jol kerestek eddig. annyi irigy ember van ezen a site-on h az csuda.

nem azert irt h dicsekedjen hanem tanacsot kert h mit csinaljon. nyilvan eddig nem kellett beosztania a penzet es most hirtelen be kell. ez az o szamara uj dolog.

es igen a penz nem boldogit de ha nincs akkor az sem jo. sok kapcsolat szetmegy sok kapcs megerosodik.

kerdezo: nem tudod bankkal megfinansziorztatni a cegedet, h nyerj egy kis cash flow-t? a multi miert nem fizet?

2010. jan. 28. 13:25
 15/159 anonim ***** válasza:
59%

Es a sok-sok havi penzbol semmi nem maradt? Gondolom a bankokban van lekotve a penzecsketek, talan menjel be es bontsd fel a beteteket. Lesz kaja a hutotokben mindjart!

Es mikor fogjatok kifizetni a dolgozokat??? Ertuk annyira nem aggodsz ugy veszem ki a szavaidbol.

2010. jan. 28. 13:26
 16/159 anonim ***** válasza:
71%

13:24

Ahogy mondod úgy van...így kell spórolni!

2010. jan. 28. 13:26
 17/159 anonim ***** válasza:
80%

Ember! A kérdező kommentjeit nem olvasod???

"Amúgy volt félretett pénzünk, de bankkártyán és beinkasszózta a nak"

2010. jan. 28. 13:28
 18/159 anonim ***** válasza:
82%
Hát sajnálom hogy így jártatok de előttem kérdezte valaki hogy félre nem tudtatok volna tenni?Ami összeget leírtál az nekem csak álom örülök ha 4 hónap alatt keresünk ennyit.A párom látástól vakulásig dolgozik a gyerekeknek már lassan fényképről fogom csak mutogatni hogy Ő az apjuk,és mégis nagyon keveset hoz haza.Az tény hogy nem egyszerű de meg lehet szokni.Mi is sokat veszekedtünk eleinte de aztán rájöttünk hogy ezzel nem oldunk meg semmit!Sőt csak kikészülünk.És ha különmennénk még sokkal nehezebb lenne.Márpedig a folytonos veszekedésekből előbb-utóbb az lesz.Próbáljatok leülni és megbeszélni a dolgokat ,és megpróbálni kitalálni erre az átmeneti időszakra valamit.Család,barátok...esetleg segítséget kérni.
2010. jan. 28. 13:29
 19/159 A kérdező kommentje:
Te jó ég, mennyi irigy ember van itt. Hiába, magyar mentalitás, ha valkinek jobban megy, le kell hurrogni. Sokan örültök, hogy így alakult a sorsom, de abba egyikőtök sem gondol bele, hogy mi van ha épp egy családtagotok nálam dolgozik és neki is megszűnik a munkahelye azáltal, hogy az én cégém tönkremegy. Köszönöm a kedves kommenteket, a rosszindulatúak pedig gondolkozzanak el azon, amit leírtam.
2010. jan. 28. 13:30
 20/159 anonim ***** válasza:
87%

Hogy lehet elviselni a penztelenseget? Szarul, de buszken!

Lazonganak az embereitek. Csodalkozol???

2010. jan. 28. 13:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!