Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/159 anonim ***** válasza:
57%

az apeh a cég folyoszámláját inkasszozza, nem a magán folyoszámládat ..

talán sporolni kellett volna ... biztos tuti egy cégvezető vagy ...

2010. jan. 28. 16:42
 62/159 anonim ***** válasza:
32%
de vannak bizonyos cégformák amiknél nem tudod a saját és a cégvagyont különvenni.
2010. jan. 28. 17:07
 63/159 anonim ***** válasza:
62%

Már előre látom,hogy majd én is egy irigykedő,ostoba embernek leszek titulálva,de nem hat meg!Az az igazság,hogy én egyáltalán nem tudlak sajnálni.Ezt,amin most keresztül mentek,tudod hány ember tapasztalta meg ebben a rohadt országban az elmúlt időszakban???Mindannyian tudjuk,mi a helyzet.

Tudod,mi ketten a párommal nem sokkal több pénzből élünk havonta,mint az erdélyi lány,aki írt ide.Tudod,hogy oldjuk meg?Úgy,hogy mindenből a legolcsóbbat vesszük,megesszük az olcsó spanyol harmadosztályú sz@rokat,hát így.Hiába sajnáltatod magad,én inkább szánom az olyan embert,aki nem gondolkodik előre!

2010. jan. 28. 17:07
 64/159 A kérdező kommentje:
Abszolút nem sajnáltatom magam, hiszen nincs mire, budai villában élek, csak most 0 forint van már 2 hete a pénztárcámban. Sajnálom, hogy ennyi irigykedő ember van, és rosszakaró. Ha az olyan cégek mint mi megszűnünk, mehettek a multikba robotolni minimálbérért. De az ilyen emberek meg is érdemlik a sorsukat.
2010. jan. 28. 17:47
 65/159 A kérdező kommentje:
Mi minden emberünket megbecsüljük, mindegyiket személyesen régóta ismerjük és jól meg is fizetjük. Azért van pénzünk, mert jó ötletünk volt és elég eszünk és merszünk ahhoz, hogy megvalósítsuk. Az ilyen középvállakozásokat kellene megbecsülni és valamire tartani, mert az ilyeneknél még kapsz normális munkát és megbecsülést. Az ilyen rosszindulató irigy embereket fel sem venném, ezek menjenek a Lidlbe, meg az Aldiba vagy csavargyárba árufeltöltőnek, ahol kizsákmányolják a munkaerőt.
2010. jan. 28. 17:51
 66/159 A kérdező kommentje:
És mégvalami: Míg én ha tönkre is megyek, pár hónap múlva talpraállok (mert van elég eszem és kreatív vagyok), addig a "kedves" rosszakarók még mindig a szalag mellett állnak egész nap, eszik az import vackot és szülik a gyereket az albérletbe a jobb esetben alkoholista élettársuknak aki majd lecseréli őket egy fiatalabb csini tizenévesre.
2010. jan. 28. 17:56
 67/159 anonim ***** válasza:
100%
Főzz meg egy 5 l-es fazékban sárgaborsófőzeléket, 3 napra megvan a kaja 200 ft-ból, reggelire-vacsorára üres margarinos zsömle. Autókat adjátok el, járjatok bkv-val, ha nem használjátok a metrót, még potyázni is lehet. Adjátok ki albérletbe a budai villátok szobáit. Menjetek el szórólapozni valamelyik aluljáróba, vagy a mcdonald's-ba is mindig keresnek embert. Esetleg pizzafutárnak. Ilyen helyeken azonnal fizetnek. Adjátok el vaterán a drágább bútoraitokat. A Blahán rendszeresen van ételosztás. Használt ruhákat lehet szerezni a Vöröskereszttől, vagy valamelyik templomból. Sok szerencsét az új életetekhez.
2010. jan. 28. 18:02
 68/159 anonim ***** válasza:
73%

MI af@sznak írtad ki a kérdést akkor?Ha pár hónap múlva úgyis talpra állsz,akkor miért vered itt a nyáladat,hmm?Mit dörgölöd ezt az orrunk alá?Tiszta szánalmas vagy,és szerintem fele nem igaz annak,amit mondasz.

Hogyhogy még netre van pénzed?Hogyhogy nem fagysz meg a kis budai villádban?Akasztani való kis sznob vagy Te is!

Menj,aztán foglalkozz a vállalkozásoddal!

2010. jan. 28. 18:06
 69/159 anonim ***** válasza:
70%

Már nem azért, de mégis milyen választ vártál erre a kérdésre?

Pl. olyat, hog a "ma lejárt" termékek a legolcsobbak vedd meg azokat! vagy hogy melyik turkálóba menj vásárolni?

Nem a bunkóság beszél belőlem és nem is az irigység, de azt azért te is bevallhatod, hogy hülye a kérdés.

2010. jan. 28. 18:10
 70/159 anonim ***** válasza:
70%

14:06-os vagyok.

Most,hogy kimutattad a "belsö értékeidet,"nem szeretnék többet se rólad,se a szomorú helyzetedröl hallani.

2010. jan. 28. 18:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!