Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.2010. jan. 28. 13:12
111/159 anonim válasza:
én is nagyon örülök neki és sok sikert kívánok....no meg ötleteket hogy az ilyet kiküszöböljétek:)
112/159 anonim válasza:
ennyi irigy hulladék embert. szörnyű :(
k*rvára demagóg, meg elcsépelt, de többek közt ezért is tartunk ott, ahol.
tőlunk 72 millát gombolt le az apeh tavaly, egy 90-es évek beli ügyből kifolyólag. az azért fájt. ilyenkor fontosak az üzleti partnerek, akik egyben barátok is. nekünk sokat segítettek ők is, meg szerencsére a szüleinkre is számíthattunk.
113/159 anonim válasza:
Soha nem fogom sajnálni a szegény vállalkozókat,nevezzetek továbbra is hulladéknak,irigynek,meg demagógnak.Míg sok ember be sincs normálisan jelentve,addig szerintem nincs miről beszélnünk.Szánalmasak ezek a nyavalygós dumák.
114/159 anonim válasza:
Gratulálok, hogy lesz pénzetek! És remélem ezúttal sikerül félretennetek valamennyit:)
115/159 anonim válasza:
3-4 nap alatt megoldodott a problema? Ilyen csak a meseben van, ugye tudod?!
Erre mondjak, hogy almodik a nyomor.
116/159 anonim válasza:
senki sem a pénz miatt hurrogta le a kérdezőt, hanem a stílusa miatt.
117/159 anonim válasza:
Az itt a baj, hogy én is dolgozom napi 12 órát kilencvenért, és a férjem is, ugyanennyiért. Úgyhogy tényleg nem kell nyavalyogni, havi hétből félre lehet tenni annyit hogy vészhelyzetre maradjon (mi tudunk a 2x kilencvenből!) Nem tudom, ennyi előrelátás nélkül hogy lehet elvezetni egy vállalkozást. Hány évesek vagytok?..
118/159 anonim válasza:
Nem értem egyébként,magyarázzátok meg a kérdés stilusával mi volt a gond? Leirta mit dolgozik,mennyit keresett,és hogy most nincs pénze. Nektek semmi más bajotok nicnsen ezzel a kérdéssel,csak hogy nem te irhattátok hogy bármikor és volt 600 ezretek egy honapba.Szánalom.
119/159 anonim válasza:
jav *: nem ti írhattátok,hogy bármikor is volt 600 ezretek
120/159 anonim válasza:
Hm, azért van abban valami, hogy egy hónapig nincs meg az a havi 6-700 ezer és már "pénztelenségről" beszél a kedves kérdező. Ez max. átmeneti pénzzavar. A pénztelenség az egy hosszabb ideje tartó állapot. Ilyen összegek forgása esetén nem feltétlenül jó maga a kérdés sem, és ami piszkál minket kissé, az a "most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből"- mondat, mert azt meg nem hisszük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!