Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
basszus....sírt ő???Nem!!Egyszerűen kérdezett valamit.....És ha nem vetted volna észre addig is erősek voltak a válaszai,míg nem jött meg a pénzük....Azért nulla ,meg senkiházi lett mert megjött a pénz....Szóval csak az normális ember akinek nincs pénze.HA megteheti hogy gyémántkarkötőt vesz hát tegye ....Azt hiszem megdolgozott érte..
Szép mondhatom.
Bocsánat, én már akkor is közöltem vele, hogy egy senkiházi mielőtt megjött volna a pénze.
Vissza kellene olvasni a szavait, süt belőle a lekezelés, a semmibe nézés!!!
Hozzáteszem első körben még tanácsot is adtam neki és tényleg sajnáltam.
Most is sajnálom, csak épp a szánalmas fennhéjázása miatt! Tartom az előbbit: a kérdező egy senkiházi, akinek nincs joga úgy beszélni emberekről és emberi sorsokról, ahogyan azt tesz.
És nyugodtan lepontozhattok...
Kérlek értsétek már meg!
Nem azért senkiházi mert jól él, hanem azért ahogy itt kommunikál és osztja az észt.
Csak a stílusával van bajom. Nekem legalábbis.
Utolsó vagyok.
Nekem innen változott meg a hozzáállásom a kérdezőhöz.
A válasz megírásának időpontja: 01-28 13:46 itt még sajnáltam.
Most pedig LEsajnálom.
Helyzetjelentés: Minden rendben, újra talpon! Lehet LEsajnálni. (meg irigykedni)
Mindenesetre meg lehetne kérdezni az alkalmazottaimat, hogy mennyire vagyok gúnyos,sznob és pökhendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!