Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
 131/159 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, Isten mentsen, hogy én bárkit is lenézzek! Én világ életemben indenkin segítettem akin csak lehet. De véleményem szerint felelőtlenség a vakvilágba gyereket szülni, nemde? Am. tudom, hogy te írtad a petróleumlámpás kommentet, mindketten 83%osak vagytok... furcsa... :)
2010. febr. 2. 12:34
 132/159 anonim ***** válasza:
19%

basszus....sírt ő???Nem!!Egyszerűen kérdezett valamit.....És ha nem vetted volna észre addig is erősek voltak a válaszai,míg nem jött meg a pénzük....Azért nulla ,meg senkiházi lett mert megjött a pénz....Szóval csak az normális ember akinek nincs pénze.HA megteheti hogy gyémántkarkötőt vesz hát tegye ....Azt hiszem megdolgozott érte..

Szép mondhatom.

2010. febr. 2. 18:27
 133/159 anonim ***** válasza:
73%

Bocsánat, én már akkor is közöltem vele, hogy egy senkiházi mielőtt megjött volna a pénze.

Vissza kellene olvasni a szavait, süt belőle a lekezelés, a semmibe nézés!!!

Hozzáteszem első körben még tanácsot is adtam neki és tényleg sajnáltam.

Most is sajnálom, csak épp a szánalmas fennhéjázása miatt! Tartom az előbbit: a kérdező egy senkiházi, akinek nincs joga úgy beszélni emberekről és emberi sorsokról, ahogyan azt tesz.

És nyugodtan lepontozhattok...

2010. febr. 2. 18:46
 134/159 anonim ***** válasza:
32%
Te kedves kommentelő 0 százalékos vagy!!!!
2010. febr. 2. 18:55
 135/159 anonim ***** válasza:
14%
hiába mondod senkiházinak ő akkor is jól él és jó pár embernek ad munkát.....
2010. febr. 3. 11:11
 136/159 anonim ***** válasza:
81%

Kérlek értsétek már meg!

Nem azért senkiházi mert jól él, hanem azért ahogy itt kommunikál és osztja az észt.

Csak a stílusával van bajom. Nekem legalábbis.

2010. febr. 3. 12:39
 137/159 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó vagyok.

Nekem innen változott meg a hozzáállásom a kérdezőhöz.

A válasz megírásának időpontja: 01-28 13:46 itt még sajnáltam.

Most pedig LEsajnálom.

2010. febr. 3. 12:46
 138/159 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés: Minden rendben, újra talpon! Lehet LEsajnálni. (meg irigykedni)

Mindenesetre meg lehetne kérdezni az alkalmazottaimat, hogy mennyire vagyok gúnyos,sznob és pökhendi.

2010. febr. 3. 16:23
 139/159 anonim ***** válasza:
71%
Ki a franc kérdezett. Tűnj el innen!!!!
2010. febr. 3. 19:05
 140/159 anonim ***** válasza:
78%
szánalmas.
2010. febr. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!