Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az, hogy férjem és én is nagyon jól keresünk, saját cégünk van, viszont a multi akiknek alvállalkozói vagyunk már több mint egy hónapja csúszik az utalással és a bankkártyáinkat is beinksszózták. Eddig kb. havi 6-700zerből gazdálkodtam, most még a hűtő is üres és tankolni sincs miből, az embereink is lázonganak a fizatésért.Egyfolytában veszekszünk és baszogatjuk egymást. nem is hittem, hogy a pénztelenség ennyire rányomhatja egy kapcsolatra a bélyegét.
2010. jan. 28. 13:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/159 anonim ***** válasza:
0%

Kezdem úgy érezni, hogy kamu az egész és egy ideggyenge, notórikus hazudozóval van dolgunk.

Szánalmas.

Hagyjuk a fenébe, majd megunja. :0)

2010. febr. 4. 11:05
 152/159 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó komentelő: Szerintem sem egy stabil jellemmel van dolgunk, vagy azt hiszi magáról a pénz az már hatalom!!!
2010. febr. 4. 11:43
 153/159 anonim ***** válasza:
69%
Mindegy mit hisz, nem 100as az tuti. :0)
2010. febr. 4. 12:28
 154/159 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg simán büdös bunkó!
2010. febr. 5. 10:07
 155/159 anonim ***** válasza:
69%
És így is lehet fogalmazni... :0)
2010. febr. 5. 11:07
 156/159 anonim ***** válasza:
21%
Mennyi gyűlölet van bennetek egy ismeretlen ember iránt! Számomra ez megdöbbentő.
2010. febr. 5. 12:13
 157/159 anonim ***** válasza:
54%

ma 12:13-nek

Tévedés, ez nem gyűlölet, ez mérhetetlen nagy szánalom.

Olvastad végig a kommentjeit is a kérdezőnek?

Igen? Még mindig nem tartod szánalmasnak?

2010. febr. 5. 12:25
 158/159 anonim ***** válasza:
54%
basszus te ilyen sokat gondolsz magadról és csak egy a3-asod van....azt hittem olyan jómódú vagy legalább egy lexus vagy valami....VEttél egy kasmír pulcsit ...én meg 4 napot voltam Londonba és a Herods-ban vásároltam és akkor mi van.Senki le s sz@rja a pulcsidat...eddig én is védtelek,mint szintén vállalkozó,de nagyon lecsúsztál és már kezdem és is azt hinni ,hogy vagy csak erre vágysz,vagy egy szánalmas tapló vagy.
2010. febr. 11. 12:40
 159/159 anonim ***** válasza:
54%

Hát, a kérdező tényleg egy nagy tirpák.

Pénztelenségről beszélni, meg arról hogy üres a hűtő, egy késő átutalás miatt??

Az előző munkahelyem egy induló vállalkozás volt, és gyakran a fizetésem hordtam vissza, hogy fizetni tudjunk az áruért és megerősödhessen a bolt... sajnos mire beindult, el kellett költöznöm, mert férjhez mentem.

Az volt a pénztelenség, minden nap végén úgy raktuk össze a pénzt, hogy vajon melyik szállítóra lesz elég, rengeteget agyaltunk, a főnököm mégis ember maradt, a stílusában is. Mára már beindult a bolt (fogjuk rá), és ő semmit se változott, pedig nincs A3-asa (és ha tehetné se venne olyasmit szerintem, a rongyrázáshoz is kell egyfajta beállítottság, és igény..)

A hugom pedig London egyik legelitebb éttermében dolgozik, mégis amikor hazajön, tud normálisan viselkedni. Pedig neki megszokott dolog egy Harrod's vagy egy Marks Spencer

2010. ápr. 2. 19:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!