Hogyan lehet elviselni a pénztelenséget? Eddig ilyen soha nem fordult velem elő.
Kezdem úgy érezni, hogy kamu az egész és egy ideggyenge, notórikus hazudozóval van dolgunk.
Szánalmas.
Hagyjuk a fenébe, majd megunja. :0)
ma 12:13-nek
Tévedés, ez nem gyűlölet, ez mérhetetlen nagy szánalom.
Olvastad végig a kommentjeit is a kérdezőnek?
Igen? Még mindig nem tartod szánalmasnak?
Hát, a kérdező tényleg egy nagy tirpák.
Pénztelenségről beszélni, meg arról hogy üres a hűtő, egy késő átutalás miatt??
Az előző munkahelyem egy induló vállalkozás volt, és gyakran a fizetésem hordtam vissza, hogy fizetni tudjunk az áruért és megerősödhessen a bolt... sajnos mire beindult, el kellett költöznöm, mert férjhez mentem.
Az volt a pénztelenség, minden nap végén úgy raktuk össze a pénzt, hogy vajon melyik szállítóra lesz elég, rengeteget agyaltunk, a főnököm mégis ember maradt, a stílusában is. Mára már beindult a bolt (fogjuk rá), és ő semmit se változott, pedig nincs A3-asa (és ha tehetné se venne olyasmit szerintem, a rongyrázáshoz is kell egyfajta beállítottság, és igény..)
A hugom pedig London egyik legelitebb éttermében dolgozik, mégis amikor hazajön, tud normálisan viselkedni. Pedig neki megszokott dolog egy Harrod's vagy egy Marks Spencer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!