Ti kibékülnétek a vőlegényetekkel, adnátok neki még
egy esélyt?
Figyelt kérdés
A testvérem pár hónapja nagyon megszorult anyagilag, ezért hozzánk költözött a kislányával. 4 hónapot voltak nálunk, azalatt helyrejött anyagilag és kicsit lelkileg is, talált albérletet, elköltöztek. Nem fizetett a rezsibe, de szinte csak ő vett ételt, ő főzött, takarított.
A vőlegényemet viszont nagyon idegesítette a kislány és 1 hónappal azután, hogy ők ide költöztek ő hazament az anyjához.
Most szeretne újra visszaköltözni, mintha meg sem történt volna az elmúlt 4 hónap.
De. De áruld mar el, mi valtozott volna, ha azt mondja, hogy "figyelj Kati, en szeretlek, de nem akarok a testvereddel meg a gyerekével egyutt elni. Vagy ok, vagy en, válassz." El küldted volna a tesodat? Vagy inkabb méginkább szidnad itt a pasit? Nyilvan a masodik.
2014. szept. 4. 12:24
82/127 A kérdező kommentje:
Tudtunk volna beszélgetni, randizgatni, heti párszor itthon alhatott volna, párszor aludtam volna én náluk, vagy nem tudom.
2014. szept. 4. 12:25
83/127 anonim válasza:
János. Tehát vőlegénybol aktuális alkalmi partnerré léphet volna elo. Nem is ertem, miért ne akarna ezt bárki????
2014. szept. 4. 12:27
84/127 anonim válasza:
De szeretett 3 hónapig is, de meg volt bántva. Mivel annak ellenére, hogy neki kínos volt ez a szitu, mégis maradtak noveredék, és mondta, hogy míg ott vannak nem megy vissza, ennek semmi foganatja nem volt, ezért bántott volt. Rosszul esett neki, hogy ő csak másodlagos számodra. Azzal,hogy nem az ő érdekeit nézted, gyakorlatilag azt sugalltad neki, hogy ő nem számít annyira neked mint a testvéredék, és a családod. Gyakorlatilag lesz@rtad a közös életeteket. Hát uram bocsá, ha ez rosszul esett neki. És örülj, h visszajott. Én nem jöttem volna vissza egy ilyen nőhöz...
2014. szept. 4. 12:33
85/127 anonim válasza:
Mert kilátástalannak tűnt ott, akkor és addig számára ilyen kondíciók mellett a közös életük. Mert talán a menyasszonya reakcióiból, és főleg ebben a helyzetben, ott és akkor ő is rájött arra, amire a menyasszony reakciói következtetni engednek itt többeket, ő is elkezdte úgy érezni, hogy talán a menyasszonyánál ő nem éppen azt a helyet foglalja el a sorban, ami üdvös volna a közös életük és jövőjük, de főleg az aktuális jelenük szempontjából...
És most talán azért akar visszamenni, mert ezen hibá(i)val együtt, ha lehet így mondani, még mindíg szereti a lányt és hiányzik neki, és talán most a helyzet normalizálódásával esélyt lát rá, hogy talán normálisan éljenek együtt, ahogyan ez neki is megfelel és a jövőben a párja talán helyiértékén fogja tudni kezelni a dolgokat. Talán bízik ebben is.
2014. szept. 4. 12:37
86/127 A kérdező kommentje:
Utánamentem, hívtam, e-mailt írtam neki. Tényleg annyit nem érdemeltem volna, hogy 1x beszéljünk?
Egyébként mit kellett volna máshogy csinálnom? Nemet mondanom a testvéremnek? Vagy mit? Teljesen kivagyok :-( Már azt hittem, hogy túl vagyok rajta, erre most visszajött :-(
2014. szept. 4. 12:38
87/127 anonim válasza:
De mit kellett volna beszélnének? Te eldontottel valamit es nem érdekelt, hogy neki jo e.
2014. szept. 4. 12:42
88/127 anonim válasza:
Kérdező, már ne haragudj, de nem értem a problémád. Szólj, ha rosszul értelmeztem valamit, de a helyzet -amitől ki vagy- megoldásának a saját hozzáállásod a fő akadálya az én olvasatomban legalábbis. Hiszen ő tett feléd lépést. Veled szeretne lenni. Te pörgeted itt rajta magad hogy ő milyen rossz, meg gonosz hogy ezt tette. Nem lehet hogy te imádod a saját sebeidet nyalogatni áldozatként mutatkozva, és ebben megzavar, hogy a vőlegény helyre szeretné állítani a dolgaitokat?
2014. szept. 4. 12:48
89/127 anonim válasza:
Nekem nincs testvérem, de egyszerűen megdöbbentő számomra még így is, hogy itt mennyien a vőlegény pártját fogják. Valóban ennyi érzelmileg nulla ember van? Kérdező! A te vőlegényed elhagyott, szóba sem állt veled 3 hónapig és nagy valószínűséggel ebben a 3 hónapban élte világát mindennel együtt, ami egy egyedülálló férfi számára fontos (igen, arra célzok, hogy nőzött is). Miért?, Mert önző és mert nem szeret téged. Most már megunta és vissza kíván jönni. Akiben egy cseppnyi önérzet van, az nem fogadna vissza egy ilyen embert. Az nem volt baj, hogy az anyja nálatok lakott 2 hónapig, az nem zavarta, ugye? Csak a te családod. Gondolkodj már egy kicsit, hol itt az egyenlőség, ami egy kapcsolat alapja? Nem is értem miért rágod magad egy pillanatig is egy ilyen ember miatt. Sok normális férfi van a földön, ő nem az. Jobb, hogy ez azelőtt derült ki, hogy összeházasodtok.
2014. szept. 4. 12:56
90/127 anonim válasza:
Mindent másként kellett volna csinálnod! Amikor elojott ez a dolog, le kellett volna szépen ültetni, és megbeszelni vele. Ha nem tetszett volna neki, megkerdezni, mik az ellenvetései. Ezeket meghallgatni és mérlegelni. Ha nem tudod ezeket elfogadni, akkor helyben szakítani, ugyanis ezek alapvető értékrendbeli eltérések.
Ha elfogadhatóak számodra az indokai,akkor belatni, hogy nem jó ötlet, hogy idekoltozzon a testvéred, és közösen valami megoldást kitalalni. Akármit.
Írd le kérlek, hogy mi volt húgod konkrét helyzete.de részletesen, mi történt, bevétele, kilátásai, minden, akkor tudok talán mondani konkrét alternatív megoldást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!