Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kibékülnétek a vőlegényetek...

Ti kibékülnétek a vőlegényetekkel, adnátok neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

A testvérem pár hónapja nagyon megszorult anyagilag, ezért hozzánk költözött a kislányával. 4 hónapot voltak nálunk, azalatt helyrejött anyagilag és kicsit lelkileg is, talált albérletet, elköltöztek. Nem fizetett a rezsibe, de szinte csak ő vett ételt, ő főzött, takarított.

A vőlegényemet viszont nagyon idegesítette a kislány és 1 hónappal azután, hogy ők ide költöztek ő hazament az anyjához.

Most szeretne újra visszaköltözni, mintha meg sem történt volna az elmúlt 4 hónap.

Ti mit tennétek?

2014. szept. 4. 09:20
 71/127 anonim ***** válasza:
23%
Nagyszerű, tehat a testvered hibátlan, tökéletes teremtmény, a gyereke maga a földre szállt angyal, a vőlegényed viszont tapló es társai a kommentjeid szerint. Akkor megkérdezem megegyszer: ha egyertelmuen nem akarod vissza fogadni, minek tetted fel a kérdést?
2014. szept. 4. 12:00
 72/127 anonim ***** válasza:
26%
Jó, hát figyelj kérdező,elmondtuk a véleményünket. Döntened már neked kell. Annak ellenére, hogy én a volegenyeddel értek egyet, úgy gondolom, hogy ne gyere vele újra össze. Láthatóan nem egyezik az ertekrendetek, keress egy olyan férfit magadnak, aki elfogadja a másodhegedűs szerepet az életedben. (ha saját gyereketek lesz, látom a valaszaidbol, hogy olyan nő vagy, akinek a kitolás után csak és kizárólag a kusbabucikája lesz az egyetlen. A vőlegényed meg majd jól elhanyagolod, aztán majd lehet válni, meg csonka családban nevelni szegény gyereket.) szerintem ne rabold az idejét, hagyd öt meg egy olyan nőnek, aki őt szereti a legjobban, értékeli, és a rokonai elé helyezi.
2014. szept. 4. 12:03
 73/127 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, nincs igazad. Nem másodhegedűs a vőlegény. Egyszerűen nem akart segíteni a rokonokon, és inkább szakított. Hát az ilyentől tényleg inkább szabadulni kell, mert az ilyen vőlegény húzza majd az orrát akkor is, ha látogatóba jönnek a rokonok. Maradjon anyukánál, jobb ott neki!
2014. szept. 4. 12:05
 74/127 anonim ***** válasza:
20%
De ihpgaza van. Akart segiteni, hiszen beleegyezett, hogy oda költözzön es egy hónapig birta is. Tovább nem ment neki. Ennyi.
2014. szept. 4. 12:06
 75/127 A kérdező kommentje:

De miért akar visszajönni? Komolyan nem értem.

Nagyon össze vagyok zavarodva.

2014. szept. 4. 12:14
 76/127 anonim ***** válasza:
19%

Vagy most ez hogy van akkor tényleg, hogy jön a testvéred, és kényszerűségből bár, tehát nem direkt, de kvázi hazavágja a párkapcsolatodat (miközben nem hibáztatom egy percig sem a testvért, mikor bajba kerül a gyerekével és a testvéréhez fordul segítségért), mert arra azért adott esetben ezzel az erővel a testvér is gondolhatott volna, hogy nem okoz-e esetleg túl nagy kellemetlenséget, de nyilván gyerekkel az oldalán nem ez volt számára sem az elsőrendű szempont...(!) És persze hogy ezt meg is lehet érteni.

De ott van a vőlegény, aki tulajdonképpen szintén csak egy kényszerűségből előállott helyzetben reagál úgy, hogy Urambocsá a saját, illetve önnön kényelmüket és helyzetük megoldását részesítené előnyben, és ebből következően aztán talán kissé hisztérikusan reagálva cselekszik, majd ezt következetesen folytatja, míg az adott helyzet fennál. De mindenesetre nem direkt vét, illetve tesz a menyasszony és testvéréék ellen, csak talán rosszul reagálja le a dolgokat, nem képes olyannyira önzetlen lenni.

De ezek szerint ez csak a vőlegények privilégiuma, hogy azt mondjuk velük kapcsolatban ilyen helyzetben hogy ő egy barom, meg egy tapló, és hogy menjen az ilyen most már a fenébe, vagy pedig valami furcsa, önmagából kifordított kettős mércével mérünk, hiszen a vőlegény úgyis csereszabatos (ahogy ma már szinte minden) és nyugodtan el lehet dobni...? Rá az igen jól fejlett toleranciánk már nem terjed ki... Menyasszonyként meg pláne...?

2014. szept. 4. 12:17
 77/127 anonim ***** válasza:
16%
Miért akar visszamenni? Mert szeret téged es veled akar elni. Veled, nem a testvereddel. VELED. De ahogy írtak, nektek nincs kozos jövőtok, mas az értékrendetek es az élet felfogásotok.
2014. szept. 4. 12:18
 78/127 anonim ***** válasza:
23%
Azért akar visszajönni most, mert végre úgy látja, hogy talán bekerülhet a top ötbe az életedben a vérrokonaid után. Kérdező, szerintem te már döntöttél, és itt csak azt vártad, hogy majd jön mindenki, hogy savazza a vőlegényedet, s mikor ezt nem tette meg mindenki, mert ne adj isten' néhány emberben felmerült az az apró gondolat, hogy senki nem tökéletes, és mindenkivel előfordul, hogy meglehetősen rosszul reagál le egy helyzetet, akkor jöttek a különböző okok, indokok, amelyeket még felróttál neki. Akkor ne fogadd vissza, a te életed, itt már sokan leírták a véleményüket (én is korábban), te is találsz majd egy férfit, és ő is talál majd egy nőt, aki nem sértődik meg, ha a párja nem akar az ő unokahúgának hangjaira kelni kora reggel, vagy a legójában lépkedni. Mert ezeket meg lehet érteni, én se akarnék. És, ha ennek ellenére, ezt kellene elviselnem, akkor lehet, hogy én még messzebbre menekültem volna, mint a vőlegényed, nemhogy még vissza is jöjjek, hogy rendbe hozzam ezeket után a kapcsolatunkat.
2014. szept. 4. 12:21
 79/127 A kérdező kommentje:
De az elmúlt 3 hónapban nem szeretett? Nem hiányoztam neki?
2014. szept. 4. 12:21
 80/127 anonim ***** válasza:
91%
Ha VELE akart volna élni , AKKOR MIÉRT NEM ÁLLT SZÓBA VELE???3 hónap.
2014. szept. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!