Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti így együtt maradnátok a vőlegényetekkel?
A csaladjat nem valogathatja meg az ember..... O nem tehet rola, hogy ilyenek a rokonai.
Szerintem viszont szakitanotok kellene, mert ha eleve felmerult benned a kerdes, akkor te nem szereted.
14 év felett azzal fekszik le, akivel akar.
Vőlegényed, de most derült ki?
Na megint egy kamu kérdés.
Ha ő nem ilyen, akkor vele maradnék. Végül is nem tehet róla, hogy milyen a családja.
Persze az is fontos hogy neki kell-e mindig a családja gondjait megoldani.
egy ember akkor érett a házasságra, amikor már nem attól fél, hogy jaj aanyuék mit szólnak hozzá..meg javasolják, hogy szakítsak és még ezt fontolod?
te sehol nem vagy még feleségnek való, aki kitart jóban rosszban, ebből következtetve a párod sem az, hogy ilyet megkért
magyarán gyerekes az egész eljegyzésdi úgy ahogy van
A vőlegényed feküdt le egy kiskorú lánnyal? Nem!
A vőlegényed alkoholista? Nem!
A vőlegényed van elzüllve? Nem!
Akkor miről beszélünk?
Szép lenne, ha az embert a családja alapján ítélnék meg. Pont ez az egy olyan dolog, amelyik emberi kapcsolatról az ember nem tud dönteni, mert ezt kapja és nem választja.
És neked nem az számít, hogy milyen a vőlegényed, hanem hogy milyen a családja, akkor nagyon szép vagy.
Az én apám is alkoholista, én mégsem vagyok az. Tisztelettel, becsülettel nevelem a férjemmel közösen a fiúnkat. A férjem egyik rokona szintén börtönben van, de a férjem közelről nem olyan, mint az a bizonyos közeli rokona. Tehát nem igazán fenyegeti bármelyikünket az, hogy olyanok lennénk, mint egy-némely családtagunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!