Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki úgy kapott eljegyzési gyűrűt, hogy együtt elmentek kiválasztani, de csak később kapta meg?
Na ennek a verziónak végképp semmi értelme :D
A köves gyűrűnél a meglepetés a lényeg. Ha az már úgyis elmarad, én felesleges pénzkidobásnak és bohóckodásnak tartanám, a vásárlást is, meg a későbbi "átadást" is. Együtt a karikagyűrűt szokták a párok megvenni, ami ugye indokolt is.
Értelmét nem látom, de vannak olyan kontrollmániás nőszemélyek- pl. a nővérem- akik nem tudják elképzelni, hogy pont ebbe ne legyen beleszólása, hiszen 'azt én fogom viselni életem végééig'. Szóval van ilyen. De hogy értelme van-e nem tudom. Bár náluk kb. semminek nincs értelme, mert már tudják nagyjából az időpontot és a helyet is, csak a lánykérés nem történt még meg, és a nővérem ott is kikötötte mely napokon NEM lehet. Pl. a szülinapja :D
Na erre varrjatok gombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!