Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször szóba került már az eljegyzés köztünk,3 éve vagyunk együtt a párommal. Mégis valamiért megijedtem. Kivel történt már ilyesmi?
Én lány vagyok, velem ezt megcsinálták konkrétan eljegyzés is volt már meg gyűrű. Amikor észrevettem, hogy milyen szemét kis játszmák folynak a hátam mögött, elém nem mert állni, hanem telefonon, Jézusom telefonon, merte csak elmondani, de akkor sem teljesen, hebegett-habogott, úgy kellett kihúzni belőle. Mondanom sem kell a gyűrűje egy laza mozdulattal egy utcai kukában landolt.
Szerintem mielőtt valakire tudtán kívül ráhúzzák a hülye szerepét, illik tájékoztatni, vagy ha nem, nagy gerinctelenség.
Slusszpoén: Azóta én megtaláltam a férjemet, 1 hónapja volt az esküvönk.
Az az illető meg, ki tudja, talán még mindig kergeti a felszínes kapcsolatait.
A hűség fejben dől el.
Nem éri meg eldobni egy komolyan kapcsolat pár egyéjszakás kalandért, hidd el. Persze tudom, könnyű mondani, hiszen te nem élted át, csak mások szavaira támaszkodhatsz.
Ne okos legyél, hogy a saját hibáidból okulsz, hanem bölcs, és tanulj másokéból.
Ha szereted és minden rendben van köztetek és úgy érzed vele élnéd le az életedet, akkor ne dobd el magadtól, mert rettenetesen megbánnád.
Első kapcsolat nem marad meg a kíváncsiság mellett. Majd 2-3 kapcsolat után lehet gondolkodni elköteleződésen. szerintem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!