Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Többször szóba került már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször szóba került már az eljegyzés köztünk,3 éve vagyunk együtt a párommal. Mégis valamiért megijedtem. Kivel történt már ilyesmi?

Figyelt kérdés
ő az első pasim. És mostanában kíváncsi lettem más pasikra, is hogy pl. milyen lehet velük a szex, de csak a szex, nem rendes párkapcsolat. Minden a legnagyobb rendben van, de most valamiért megkattantam :)
2013. máj. 5. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szomoru. Vagy zard le magadban ezt a temat, vagy mondd meg neki, es valjatok el, ugy szerezz tapasztalatokat, de ne verd at szegenyt.
2013. máj. 5. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt nem eri meg eldobni a jol mukodo parkapcsolatot. Csak azert, hogy megtudd, milyen mas ferfi az agyban? Aztan keson jossz ra, hogy nagy hulyeseget csinaltal. Hanx eves vagy?
2013. máj. 5. 22:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 22 vagyok
2013. máj. 5. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugy volt, hogy en voltam az elso a baratnomnek, de nekem nem o volt az. Sokszor mondta nekem hogy jegyezzem el. Mindig ez volt bennem az egyetlen kerdes, hogy vajon, lehetseges-e a mai vilagba, hogy valaki leelje ugy az eletet hogy egyetlen emberrel fekudt le? Mindig ugy voltam vele, hogy meg fiatalok vagyunk az eljegyzeshez. Titokban megis elkezdtem a keszulodest, mar megvolt a gyuru, stb. Ekkor 3 honapot kulon toltottunk. Mikor ujra egyutt lehettunk, egy pillantasbol eszrevettem, hogy valami megvaltozott, par honap utan kiderult hogy nala gyozott a kivancsisag. 6 evig voltunk egyutt. Azota En minden (korabban kozos) celunkat megvalositottam, O pedig tobb rovid kapcsolat utan, osszejott egy sraccal, aki vegul... nem fogod kitalalni: megcsalta! :) Na mindegy, a lenyeg, szerintem maradj vele, nincs akkora kulonbseg a fiuk kozott ami miatt erdemes lenne egy komoly kapcsolatot felaldozni. Ha megse birod legalabb allj ele, megerdemli, ne ugy tudja meg mint en tudtam meg anno. 1es voltam
2013. máj. 5. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, velem ezt megcsinálták konkrétan eljegyzés is volt már meg gyűrű. Amikor észrevettem, hogy milyen szemét kis játszmák folynak a hátam mögött, elém nem mert állni, hanem telefonon, Jézusom telefonon, merte csak elmondani, de akkor sem teljesen, hebegett-habogott, úgy kellett kihúzni belőle. Mondanom sem kell a gyűrűje egy laza mozdulattal egy utcai kukában landolt.

Szerintem mielőtt valakire tudtán kívül ráhúzzák a hülye szerepét, illik tájékoztatni, vagy ha nem, nagy gerinctelenség.

Slusszpoén: Azóta én megtaláltam a férjemet, 1 hónapja volt az esküvönk.

Az az illető meg, ki tudja, talán még mindig kergeti a felszínes kapcsolatait.

2013. máj. 6. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy, még nagyon fiatal, teljesen normális, hogy más férfiak is érdekelnek és vonzódsz hozzájuk. A baj akkor lenne/lesz, ha ezt már nem tudod visszafogni és megcsalod a párod. Ismerek egy baráti párt, hasonló szituációban vannak ők is, eddig megoldották a dolgot azzal, hogy átbeszélték ezeket. Mikorra tervezitek az eljegyzést?
2013. máj. 6. 00:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A hűség fejben dől el.

Nem éri meg eldobni egy komolyan kapcsolat pár egyéjszakás kalandért, hidd el. Persze tudom, könnyű mondani, hiszen te nem élted át, csak mások szavaira támaszkodhatsz.

Ne okos legyél, hogy a saját hibáidból okulsz, hanem bölcs, és tanulj másokéból.

Ha szereted és minden rendben van köztetek és úgy érzed vele élnéd le az életedet, akkor ne dobd el magadtól, mert rettenetesen megbánnád.

2013. máj. 6. 06:20
 8/12 anonim ***** válasza:
*komoly kapcsolatot
2013. máj. 6. 06:21
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Előbb-utóbb győz a kíváncsiságod,felesleges az eljegyzés.
2013. máj. 6. 08:22
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Első kapcsolat nem marad meg a kíváncsiság mellett. Majd 2-3 kapcsolat után lehet gondolkodni elköteleződésen. szerintem.

24N

2013. máj. 6. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!