Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször szóba került már az eljegyzés köztünk,3 éve vagyunk együtt a párommal. Mégis valamiért megijedtem. Kivel történt már ilyesmi?
Figyelt kérdés
ő az első pasim. És mostanában kíváncsi lettem más pasikra, is hogy pl. milyen lehet velük a szex, de csak a szex, nem rendes párkapcsolat. Minden a legnagyobb rendben van, de most valamiért megkattantam :)2013. máj. 5. 22:46
11/12 anonim válasza:
Én ismerek olyan párt, akik ugyanilyen helyzetben voltak, mint most te. Azóta ők már összeházosodtak, de 5 évvel később. Szerintem ez jó döntés volt részükről, nálatok sem kellene elkapkodni. Végülis ők együtt maradtak, és győzött az elhatározás a kíváncsiság felett. De igazából akárki akármit mond, minden nőben felmerül hasonló dolog a házasság előtt, és ezt azt is jelenti, hogy komolyan gondolod. Mindenkinek megfordul a fejében, hogy vajon hűséges tud-e lenni a párjához egy életen keresztül. Egyik legjobb barátnőm az esküvője előtt 2 nappal pánikolt be, hogy bár imádja a vőlegényét, de mégis annyi jó pasi van a világon... Persze elnevetgéltük, de azért ez tényleg felmerül mindenkiben...
12/12 anonim válasza:
én annak idején örültem, hogy csak a férjemmel fogok lefeküdni már életem végéig. nem kell hülye randikkal, idegeskedéssel bajlódnom. nem kell újrakezdeni az ismerkedést, a szexben való összeszokást bénázást. hogy vajon a soron következő pasi mikor dob ki...
ebben biztos az is közrejátszik, hogy nekem előtte már volt némi tapasztalatom, és egyik sem volt jó. soha senki mással nem élveztem a szexet, csak azóta van orgazmusom , amióta a férjemmel vagyok.
várjatok még az esküvővel. 25 évesen is ráérsz férjhez menni. én is akkor mentem:) de derüljön ki, hogy ez mennyire erős kíváncsiság....egyébként ha tényleg boldog vagy, akkor nem éri meg feláldozni a kapcsolatod, egy éjszakáért ami nem is biztos hogy pozitív élmény lesz.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!