Anyukák! Ti kibékülnétek a lányotok barátjával, aki egyszer rossz anyának és f@sszopónak nevezett titeket?
Figyelt kérdés
A szüleim sose szerették a barátomat. Nem próbálták megismerni, ok nélkül minden mocsoknak elmondták. Egyszer nagyon csúnyán összevesztek vele (ki is dobták a házból), azóta én se beszélek velük... (közel 3 éve) Most ki szeretnék velük békülni, de ehhez az kéne hogy a párommal békét kössenek. Szerintetek lehetséges?
20/L
2011. jún. 28. 20:34
3/21 anonim válasza:
Leírnád a barátod jellemét külső szemlélőként? Mi róla általában az emberek véleménye?
5/21 anonim válasza:
Nem.Aki ilyet mondd rám, azzal soha
6/21 anonim válasza:
Hát ha a párom ilyet mondott volna anyámra, apám verte volna el. Előttem nyitva állt volna az ajtó mindig, de előtte soha.
Válaszd inkább a szüleidet, mint őt. Egy jövendőbeli anyósra (akárhogy nézzük így van) nem lehet ilyet mondani!
7/21 anonim válasza:
Bár a lányom is azonnal szakítana azzal a barátjával,aki ilyet mondana rám.
8/21 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, de valóban nem lesz könnyű. Ha 17 éves korod óta nem beszélsz a szüleiddel, akkor ott valami nagyon komoly dolog lehet a háttérben.
9/21 A kérdező kommentje:
Hihetetlen jó sportoló és nagyon sokan szeretik ezért egy kicsit elszállt magától. Anyukám nagyon féltett engem és mikor bemutattam neki még szó se volt arról hogy összejövök vele. Csak haverok voltunk. Ő nem jópofizott a találkozáskor, talán ezért nem szeretik de egyáltalán nem voltak rá kíváncsiak apámmal. Esélyt se adtak neki, pedig ő nem ártott nekik se és nekem se. :/
2011. jún. 28. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!