Ti kibékülnétek a vőlegényetekkel, adnátok neki még egy esélyt?
A testvérem pár hónapja nagyon megszorult anyagilag, ezért hozzánk költözött a kislányával. 4 hónapot voltak nálunk, azalatt helyrejött anyagilag és kicsit lelkileg is, talált albérletet, elköltöztek. Nem fizetett a rezsibe, de szinte csak ő vett ételt, ő főzött, takarított.
A vőlegényemet viszont nagyon idegesítette a kislány és 1 hónappal azután, hogy ők ide költöztek ő hazament az anyjához.
Most szeretne újra visszaköltözni, mintha meg sem történt volna az elmúlt 4 hónap.
Ti mit tennétek?
Nem is kérdés, hogy visszajöhetne,hiszen nincs is miért megbocsátanod. A volegenyednek tökéletesen igaza volt, sőt. Örülj neki, hogy nem állított anno választás elé, hogy vagy ő vagy a tesód, és szépen elkullogott a saját otthonából.
Teljesen természetes, hogy idegesíti egy idegen gyerek, aki akarata ellenére belenyomul az életébe. Én alapból nem engedtem volna őket oda a saját életünkbe, szóval sztem örülj, hogy a volegényed nem hagyott ott téged. Én simán elhagytalak volna, ha ilyen szituációba hozol akaratom ellenére.
A helyedben vigyáznék, hogy meg ne lássa ezt a kérdést, mert egyből nem akarna visszaköltözni.
Komolyan, a vőlegényed akarta ellenére beköltöztetted a tesódat gyerekestől, és még a srác a főgonosz, amiért nem repesett az örömtől?
Már ha nem egy oltári nagy kamu a kérdés, túl sok ilyen "tesóm beköltözne egy/két/akárhány gyerekével sztori volt mostanában.
A lakás az enyém. A szüleink meghaltak, nem hagyhattam a testvérem a híd alá menni a gyerekével.
A vőlegényem is beleegyezett, eredetileg 6 hónapban állapodtunk meg.
Természetesen. En sem akarnék egy relatíve idegent kerülgetni a sajat otthonomban - plane egy kisgyerekkel egyutt.
OFF. Mostanaban nagyon megszaporodtak ezek a testvérhez koltozos kerdesek......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!