Ti kibékülnétek a vőlegényetekkel, adnátok neki még egy esélyt?
A testvérem pár hónapja nagyon megszorult anyagilag, ezért hozzánk költözött a kislányával. 4 hónapot voltak nálunk, azalatt helyrejött anyagilag és kicsit lelkileg is, talált albérletet, elköltöztek. Nem fizetett a rezsibe, de szinte csak ő vett ételt, ő főzött, takarított.
A vőlegényemet viszont nagyon idegesítette a kislány és 1 hónappal azután, hogy ők ide költöztek ő hazament az anyjához.
Most szeretne újra visszaköltözni, mintha meg sem történt volna az elmúlt 4 hónap.
Ti mit tennétek?
Bennem is az merült fel, hogy mi lesz a saját gyerekkel? Unokahúgom 5 éves, teljesen önálló, nyilván egész éjszaka alszik, semmi gond nem volt vele.
Hogy fog vajon reagálni a vőlegényem egy kisbabára?
Majd a saját gyereke elől is elmenekül, vissza anyucihoz?
...
Nem azt írtam, hogy a saját lakásából, hanem a saját OTTHONÁBÓL.A kettő nem ugyanaz. Vagy te is egy olyan modern nő vagy, aki nagyon szereti ezzel visszaelni, és felhanytorgatni, hogy mi az ő tulajdona, de persze csak akkor, ha ez az adott szituációban neki kedvez?
Pffff... Őszintén remélem, hogy nem "bocsátasz " meg a vőlegényednek, az ő érdekében.
Oké, azt én is megértem, hogy számára idegen gyereket nem akart kerülgetni, és a béke kedvéért hazaköltözött arra az időre amíg a tesód a gyerekével ott van. De szakítani ezért nem kellett volna. Ti ettől függetlenül ugyanúgy együtt maradhattatok volna mint a régi szép időkben amikor még csak jártatok, és nem éltetek együtt.
Engem nem az zavarna, hogy elment mert nem akart egy gyereket és sógornőt kerülgetni, hanem az zavarna, hogy nem is tartja a kapcsolatot, nem is hív, nem is reagál a keresésemre, mintha végleges lett volna a szakítás a részéről. Most, hogy a sógornő és a gyerek nincs a képben újra visszajönne..
Nincs ló akkor jó a szamár is érzés ez..
Így már nem érdekelne a pasas..
Kérdező, azért egy saját gyereket és egy olyan gyereket akit nem te neveltél, hanem 5 évesen belecsöppen az életedbe fél évre, ne hasonlíts már össze!
És itt nem csak arról van szó, hogy önálló-e vagy sem.
"Bennem is az merült fel, hogy mi lesz a saját gyerekkel?"
Bevallom férfi létemre a hideg kiráz minden idegen gyerektől mindegy hány éves. Még a 8 éves unokahúgom is idegesít, pedig nem rossz kislány.. Viszont a lányom aki 3 éves, és állandóan beszél-beszél-kérdezz nem idegesít, SŐT! Imádom a csicsergő hangját, és soha nem volt olyan, hogy zavarna..Pedig hétvégén sokszor arra kelek hajnali 6-kor amikor aludhatnék 10-ig is, hogy a kis törpém a mellkasomon ugrál..Szóval attól még lehet valaki jó apa mert idegen gyerekeket nem bír.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!