Ti kibékülnétek a vőlegényetekkel, adnátok neki még egy esélyt?
A testvérem pár hónapja nagyon megszorult anyagilag, ezért hozzánk költözött a kislányával. 4 hónapot voltak nálunk, azalatt helyrejött anyagilag és kicsit lelkileg is, talált albérletet, elköltöztek. Nem fizetett a rezsibe, de szinte csak ő vett ételt, ő főzött, takarított.
A vőlegényemet viszont nagyon idegesítette a kislány és 1 hónappal azután, hogy ők ide költöztek ő hazament az anyjához.
Most szeretne újra visszaköltözni, mintha meg sem történt volna az elmúlt 4 hónap.
Ti mit tennétek?
Te mar egyertelmuen határoztak, akkor minek a kerdes?
Meg mit kellett volna megbeszélni? Kivetted volna a testvered éket? Nem. Akkor megis mit tehetett volna?
Felvehette volna a telefont, amikor hívom, kinyithatta volna az ajtót amikor ott állok.
Nekem a testvérem is nagyon fontos, nem akarok választani köztük. Lehet, hogy nem is fogok olyan férfit találni aki ezt megérti?
29 vagyok, még csak annyit akarnék hozzáfűzni, hogy ne törjünk már pálcát valaki felett, mert adott esetben nem tökéletes és talán kiforratlan személyiség, beleértve a szociális érzékét is.
A kérdező mellett még fejlődhet az ő személyisége is jó irányban, csak törekedni kell talán jobban mindenkinek a kompromisszumos megoldásokra.
kinyithatta volna az ajtót amikor ott állok
Ott kopogtattál nála és nem engedett be?
Inkább egyedül maradnék.
Úgy nem, hogy értem cserébe elveszíti a családját. Attól, hogy mi egymásra találtunk, a családunk ugyanúgy bele kell, hogy férjen az életünkbe. Az övé is. Akkor is, ha gond van.
Mi is számíthattunk a testvéremre amikor bajban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!