Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kibékülnétek a vőlegényetek...

Ti kibékülnétek a vőlegényetekkel, adnátok neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

A testvérem pár hónapja nagyon megszorult anyagilag, ezért hozzánk költözött a kislányával. 4 hónapot voltak nálunk, azalatt helyrejött anyagilag és kicsit lelkileg is, talált albérletet, elköltöztek. Nem fizetett a rezsibe, de szinte csak ő vett ételt, ő főzött, takarított.

A vőlegényemet viszont nagyon idegesítette a kislány és 1 hónappal azután, hogy ők ide költöztek ő hazament az anyjához.

Most szeretne újra visszaköltözni, mintha meg sem történt volna az elmúlt 4 hónap.

Ti mit tennétek?

2014. szept. 4. 09:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az tűnik a legnagyobb problémának, hogy nem csak elköltözött, hanem szakított is. MIÉRT?? Azt a részét kellene átbeszélni, mert az hogy idegesíti a gyerek, még nehezen,de el lehet fogadni, bár emberi gyarlóság van mögötte, de gyarlók vagyunk mindahányan.
2014. szept. 4. 10:08
 32/127 anonim ***** válasza:
98%
30 as válaszoló , szakított vele . akkor ezek szerint nem igazán akarta a menyasszonyát.
2014. szept. 4. 10:09
 33/127 anonim ***** válasza:
10%

Te mar egyertelmuen határoztak, akkor minek a kerdes?

Meg mit kellett volna megbeszélni? Kivetted volna a testvered éket? Nem. Akkor megis mit tehetett volna?

2014. szept. 4. 10:10
 34/127 anonim ***** válasza:
17%
Nem, utolso előtti. A sógor ot es a gyereket nem akarta, akit a menyasszony eleje helyezett.
2014. szept. 4. 10:11
 35/127 anonim ***** válasza:
16%
" addig felejtsem el amíg azok ott vannak." Ez nem épp szakítás, hanem "szunet"
2014. szept. 4. 10:12
 36/127 A kérdező kommentje:

Felvehette volna a telefont, amikor hívom, kinyithatta volna az ajtót amikor ott állok.

Nekem a testvérem is nagyon fontos, nem akarok választani köztük. Lehet, hogy nem is fogok olyan férfit találni aki ezt megérti?

2014. szept. 4. 10:12
 37/127 anonim ***** válasza:
21%

29 vagyok, még csak annyit akarnék hozzáfűzni, hogy ne törjünk már pálcát valaki felett, mert adott esetben nem tökéletes és talán kiforratlan személyiség, beleértve a szociális érzékét is.

A kérdező mellett még fejlődhet az ő személyisége is jó irányban, csak törekedni kell talán jobban mindenkinek a kompromisszumos megoldásokra.

2014. szept. 4. 10:13
 38/127 anonim ***** válasza:
21%
Hat eselyes, hogy nem. Fordított esetben te se értened meg. Nem te akarsz kenni a legfontosabb a leendő ferjed életében?
2014. szept. 4. 10:13
 39/127 anonim ***** válasza:
98%

kinyithatta volna az ajtót amikor ott állok

Ott kopogtattál nála és nem engedett be?

Inkább egyedül maradnék.

2014. szept. 4. 10:14
 40/127 A kérdező kommentje:

Úgy nem, hogy értem cserébe elveszíti a családját. Attól, hogy mi egymásra találtunk, a családunk ugyanúgy bele kell, hogy férjen az életünkbe. Az övé is. Akkor is, ha gond van.

Mi is számíthattunk a testvéremre amikor bajban voltam.

2014. szept. 4. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!