Miért zavar sok embert az hogy nem dolgozom és a férjem tart el?
Ha megyek valahová és megkérdezik mit dolgozom és azt válaszolom hogy semmit mindig meglepődnek.
Házasságom előtt is így volt. Párom az rég külföldön dolgozik. Házasságom előtt is kaptam autót azt veszek/vettem amit akartam.
Egyrészt meg tehetjük másrészt van egy ok amiért inkább kímélni kell engem. Ez sokakat zavar és nem értem miért.
ott valami nem stimmel...
nincs olyan, hogy valaki csak úgy pusziból részvényeket kap, azt valahogy meg is kell vásárolnia!
csak osztalékot kaphat utána
103-as! Feladsz egy álláshirdetést. Jelentkeznek rá ketten. Kettejük közül kit választanál?
a) kiesett az iskolapadból x évesen, de az érettségin kívül semmilyen képesítése nincs
b) szintén kiesett az iskolapadból, de van akár szakmája, akár felsőfokú iskolai végzettsége, ergo ér(he)t valamihez, mert megtanulta, és esetleg még használható is a tudása
Én tuti, hogy a b-t alkalmaznám. Pedig nincs cégem, sőt, főnök sem vagyok. Csak az a bizonyos józan...
Gyengébbek kedvéért: a sokból kettő, akinek az asztalodon van a cv-je.
Kapcsolhatod az égősort a karácsonyfán :)
Felsőfokú iskolai végzettsége lehet valakinek, aki kiesett az iskolapadból?
(Vagy a "kiesik a padból" nem azt jelenti, hogy nem fejezte be a sulit?)
Befejezte az iskolát. A probléma az, ha utána semmit nem csinált (további tanulás vagy munka).
Az ilyen illetővel baromi nehéz bármit is kezdeni szerintem, mert nincs mibe "kapaszkodni", mikor szeretnéd feltérképezni a képességeit.
A szociuralom alatt a proli politikusok vésték a zemberek eszébe, hogy mindenkinek dolgozni kell. Előtte a nagyanyáim nem dolgoztak, de még a házimunkára is volt segítségük, az apai nagymamámnak kettő is. Aztán nem lett munkanélküli egyik nagyapám sem, nem hagyta el a nagymamát.
Nem unatkoztak a hölgyek akkor sem.
Polgári családokban az volt a normális, hogy a háziasszony felügyelte a háztartást, nem az, hogy padlót vixoljon.
Kérdező, engem nem zavar, hogy a férjed tart el, alapnak tekintem. Jó, hogy megteheted, és az is, hogy nem mész el valami alibi munkahelyre semmit se csinálni. Hány ilyet ismerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!