Nem tudom mit tegyek! A feleségem meg csalt ez a második Félrelépése mit tegyek? Van 3 kislányunk, én dolgozom jelenleg külföldön, nem mehettem haza ) : van meg oldás?
1.Elválsz. A gyerekeket akkor sem fogod sűrűbben látni, mint most, hogy távol dolgozol.
Marad minden így, ahogy most van.
Honnan tudod a megcsalást?
A megoldás az, hogy nem a pénzt hajszolod, ha nem bírja a házasságotok a különlétet.
De ezt a megcsalás előtt kellett volna meglépni, mostmár marad a válás, a 3 gyereknek így sem úgy sem lesz "normális" apjuk. Eddig sem lehettél mellettük ezután sem leszel, akkor nem mindegy?
akárhogyis, de az első jól mondja sajnos
innentől kezdve hiába ígérne bármit az asszony, az eszed úgyis azon járna, hogy éppen most csal meg ... szar ügy
hát, ha ők a gyerekek, akkor úgy látom te már döntöttél, mert egyedülállóként vagy a facen
Jaj, dehogy az viselte meg őket!
Kicsik, mit tudnak, mit értenek ebből?
Őket a Te távolléted viseli meg, vagy az a változás, amikor hazamész, hiszen szinte idegen vagy nekik....(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!