Nem tudom mit tegyek! A feleségem meg csalt ez a második Félrelépése mit tegyek? Van 3 kislányunk, én dolgozom jelenleg külföldön, nem mehettem haza ) : van meg oldás?
Ha házas létedre egyedülállóként tünteted fel magad RÉGÓTA, akkor Te kezdted előbb ezt a dolgot, nem a feleséged.
És most úgy csinálsz, mintha te lennél a vesztes fél?
Egy kicsit offolok.
Kérdező, magyarázd már el, miért szerepel valaki egyedülállóként 3 gyerekkel?Írtad, hogy a feleségeddel mindketten így vagytok fent,és nem zavar senkit se?
Tippek:anyagi okokból(e.állóként kapja a cs.p.t,)
könnyebb legyen ismerkedni,
így fejezitek ki,hogy nincs közötök egymáshoz,
heccből...?
vagy miért?
Hogy a kérdésre válaszoljak.Én nő vagyok. csaltak már meg. Tudtommal 1x.
2. esélyt már nem adtam.Ennyi.
Szerinted?Mennyire szeret,meg tisztel a feleséged,ha másodjára is megtette??
Írják többen, hogy válás után se fogod kevesebbet látni a gyerekeket,mint eddig, sőt, ha nálad helyeznék el esetleg, vagy a feleséged lemond róluk, te nevelheted őket.
Én nem szoktam rögtön válást javasolni, de most azt teszem.
Minek vagytok ti "együtt". Ő megcsal, mindketten letagadjátok a párkapcsolatot nyilvánosan, akkor meg? Need kényelmes, hogy van hova hazajönni, a gyerekekkel takarózol, ő meg élvezi, hogy van egy pénzforrás, a d...ást meg megoldja mással. Ha tényleg csak két hónapig vagy kint, akkor ez nem az az idő, amit ne lehetne kibírni, de úgy látom, ez már nem az első eset. A gyerekek legalább tőled vannak?
Kabaré a életed, ugye tudod, hogy csak te tudsz tenni az ellen, hogy ne vegyenek palira? Tudod, ki maradna egy olyannal, aki megcsalta, és pofátlanul újból megtette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!