Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek! A...

André tibor kérdése:

Nem tudom mit tegyek! A feleségem meg csalt ez a második Félrelépése mit tegyek? Van 3 kislányunk, én dolgozom jelenleg külföldön, nem mehettem haza ) : van meg oldás?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 23:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ahogy elnézlek nem vagy te egy határozatlan fazon (bár ki tudja mi van a burok alatt ), így szerintem te is tudod, hogy nincs más megoldás, mint a válás
2014. máj. 28. 00:47
 12/21 A kérdező kommentje:
És tovább? Csak valamit nem értek egy 5 gyerekes apàt vetel, és egy bérházba is laknak, ugyan úgy feljàr a feleségéhez, akkor?
2014. máj. 28. 01:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha házas létedre egyedülállóként tünteted fel magad RÉGÓTA, akkor Te kezdted előbb ezt a dolgot, nem a feleséged.

És most úgy csinálsz, mintha te lennél a vesztes fél?

2014. máj. 28. 01:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Ő is így fent ez nem jelent semmit, evel nem volt probléma kösztünk!
2014. máj. 28. 01:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha az első is megoldódott, akkor ez is megfog.
2014. máj. 28. 03:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Egy kicsit offolok.

Kérdező, magyarázd már el, miért szerepel valaki egyedülállóként 3 gyerekkel?Írtad, hogy a feleségeddel mindketten így vagytok fent,és nem zavar senkit se?

Tippek:anyagi okokból(e.állóként kapja a cs.p.t,)

könnyebb legyen ismerkedni,

így fejezitek ki,hogy nincs közötök egymáshoz,

heccből...?

vagy miért?

Hogy a kérdésre válaszoljak.Én nő vagyok. csaltak már meg. Tudtommal 1x.

2. esélyt már nem adtam.Ennyi.

Szerinted?Mennyire szeret,meg tisztel a feleséged,ha másodjára is megtette??

Írják többen, hogy válás után se fogod kevesebbet látni a gyerekeket,mint eddig, sőt, ha nálad helyeznék el esetleg, vagy a feleséged lemond róluk, te nevelheted őket.

Én nem szoktam rögtön válást javasolni, de most azt teszem.

2014. máj. 28. 05:45
 17/21 anonim ***** válasza:
az a smiley nagyon elkomolytalanítja a kérdést :( :( :(
2014. máj. 28. 05:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Minek vagytok ti "együtt". Ő megcsal, mindketten letagadjátok a párkapcsolatot nyilvánosan, akkor meg? Need kényelmes, hogy van hova hazajönni, a gyerekekkel takarózol, ő meg élvezi, hogy van egy pénzforrás, a d...ást meg megoldja mással. Ha tényleg csak két hónapig vagy kint, akkor ez nem az az idő, amit ne lehetne kibírni, de úgy látom, ez már nem az első eset. A gyerekek legalább tőled vannak?

Kabaré a életed, ugye tudod, hogy csak te tudsz tenni az ellen, hogy ne vegyenek palira? Tudod, ki maradna egy olyannal, aki megcsalta, és pofátlanul újból megtette...

2014. máj. 28. 06:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Válj el, minek dolgoznál távol a családodtól egy ilyen büdös ri.anc miatt.
2014. máj. 28. 10:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen a gyerekek az enyémek, köszönöm a tanácsot, én is úgy gondolom hogy több esély nem adok neki Hiàba is szeretem vagy nem tudom inkább meg szokàs egyelőre maradok és bolgozom a gyerekeket meg nem tilthasa el tölem.
2014. máj. 28. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!