Miért zavar sok embert az hogy nem dolgozom és a férjem tart el?
Ha megyek valahová és megkérdezik mit dolgozom és azt válaszolom hogy semmit mindig meglepődnek.
Házasságom előtt is így volt. Párom az rég külföldön dolgozik. Házasságom előtt is kaptam autót azt veszek/vettem amit akartam.
Egyrészt meg tehetjük másrészt van egy ok amiért inkább kímélni kell engem. Ez sokakat zavar és nem értem miért.
91es bocs, de a te válaszodon felröhögtem....
mi az hogy mindenkinek elmondja??? dicsekszik? mikor, kinek?
ha valaki megkérdezi, hogy dolgozik-e akkor inkább hazudja azt, hogy igen ott a kisboltban eladó, vagy valahol messze van egy állása? ez nevetséges...
Úristen! Némelyik hozzászóló gusztustalan! Ezerszer nagyobb szégyen, ha valaki így beszél...mint az, ha valaki nem dolgozik, mert megteheti!
Ne foglalkozz másokkal! Az emberek irigyek és rosszindulatúak...sajnos. Éld úgy az életed ahogy tudod, ahogy akarod... Ha nektek ez így jó...akkor teljesen rendben van!
Nem ertem mi ez a kotelezo dolgozni mania????
Ha egyszer valaki megteheti, hogy nem dolgozik, es megel normaliasan es az jo neki akkor kinek mi koze hozza.
A utcankban van egy csalad ott pedig csak a feleseg dolgozik, ha jol tudom tobb mint egy millat keres havonta, meg plussz reszvenyeket kap. A ferje viszont 5 lakast ad ki alberletbe, azokat neha megnezi es ennyi, teniszezik, es autit simogatja.
na, rájuk is kiküldeném a navot :D
utolsó: nem részvényeket kap, hanem a részvények után osztalékot :)
105,
De bizony reszvenyeket kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!