Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség volna cserben...

Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?

Figyelt kérdés

Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.

Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?

2014. jan. 16. 14:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
100%
Én a gyereket fogadnám be, és annyi.
2014. jan. 16. 19:41
 52/116 anonim ***** válasza:
43%

Igaza van a feleségednek, te tényleg nem vagy férfi! Egy igazi férfi soha nem mond le egy gyerekről, akit 3 évig nevelt! Te ráadásul még abban sem vagy biztos, hogy tényleg nem a tiéd, de már leírod szegény kisgyereket...szánalmas vagy!!!

A feleséged sajnálom , hogy utánad is rosszul választott.

2014. jan. 16. 21:18
 53/116 A kérdező kommentje:

Hát persze, őt aztán nagyon kell sajnálni, ő itt az áldozat. Akit szó nélköl elhagytak, előtte pedig talán évekig hazudtak neki, az akassza fel magát!

Ha olyan rossz vagyok, akkor most miért könyörög?

2014. jan. 17. 06:35
 54/116 anonim ***** válasza:
79%

Még mindig itt tartasz,hogy sajnálod magad? Akit itt sajnálni kell az a gyerek.Új környezetbe került,új férfi lépett az életébe,bántalmazták,most pedig vegetál a nagyszülőknél és nincs egy fix otthona.Az "apja" szarik a fejére,inkább távolságot tart,hogy papírt kapjon róla,ő csinálta,ahelyett,hogy elmenne érte,megölelné és biztosítaná,hogy innentől kezdve már semmi rossz nem történhet vele.

Azzal,hogy felkötöd magad ráérsz később,előbb gondolkozz el ezen,hogy ki is fontos ebben a történetben!

2014. jan. 17. 06:48
 55/116 anonim ***** válasza:
29%

En megertelek kerdezo! Amikor egy baratomnal az asszony kalandozott ugyanez volt az elso gondolata. Dns-Vizsgalat. Fog majd o puncsolni, meg megfelelgetni.

Ti sem eppen abban a szituacioban vagytok, hogy neked kellene megfelelni. A DNS vizsgalat szerintem egy tok logikus lepes. De ne beszelj rola! Hatha folytatjatok a kapcsolatot. Hajszalbol, ragobol mar lehet. Olyan 70e es 100e kozott van a vege.

Szerintem pont akkor lennel balek, ha maskeppen csinalnad. Nem kellett a munkad meg a biztonsag a felesegednek. Menjen nyugodtan! Talalsz meg olyat, aki tisztel! Valas utan 8-10 honappal mar jol vannak az emberek. Addig meg centit kell vagni, aztan kesz. 2-3 ev mulva mar egy boldogabb kapcsolatban lehetsz. A nok hajlamosak tulertekelni magukat. Csupan azert, mert a ferfi behodolt.

A kis potrohos mehkralynore meg nem kell hallgatni itt a neten. Noi mivoltabol fakad, hogy a csalo not vedi!!!

2014. jan. 17. 09:18
 56/116 A kérdező kommentje:

54. Ki vitte a gyereket más környezetebe? Ki bízta olyan férfira, aki megverte?

Az áldozatoknak nem egymáson kellene számon kérni a történteket. De tudod mit? Elmegyek hozzá, törődök vele, ez a dolgom, ezzel nem kűzdhetek, belátom, ez igaz. Az, hogy velem nem törődik senki, minkor nincs talaj a lábam alatt, az a maqánügyem, ez is igaz.

2014. jan. 17. 09:43
 57/116 anonim ***** válasza:
63%
Pontosan,az a dolgod,hogy az apja legyél.A házasságotok kudarcát ne a gyerek szívja meg,neki biztonság kell.Az anyagi oldalát ráérsz ezzel az 57-es farkatlannal kitárgyalni,az érzelmi részéhez pedig keress egy igazi apát.
2014. jan. 17. 10:50
 58/116 A kérdező kommentje:

A gyerek igazi apjára gondolsz?

Még egyszer megkérdezem, engem ki fog vígasztalni?

2014. jan. 17. 10:55
 59/116 anonim ***** válasza:
79%
Nem te vagy ebben a helyzetben az igazi áldozat, hanem a gyereked. És még csak el sem tudja mondani, mert nem elég érett hozzá. Három éves, nem tudja mit jelent a biológiai apa, dns és egyéb. A lényeg, hogy kötődik hozzád, mert az ő fejében te vagy az apa, akár így van biológiailag, akár nem. Az anyja megbántott téged ezért a gyereken is bosszút állsz, holott ő biztosan nem tehet semmiről. A nőnek nem kell megbocsájtani, de a gyereked nem ártott neked, te ártasz neki ezzel a viselkedéssel!
2014. jan. 17. 11:25
 60/116 anonim ***** válasza:
73%
Legalább szöveget értelmezhetnél.Egy másik apára gondoltam,aki tudja is,hogy mit jelent annak lenni.Hogy téged ki fog vigasztalni? A pszichológusod vagy aki akar,itt most nem te vagy az első,nyomd le az egodat és figyelj a gyerekedre,mert neki tényleg szüksége van rá!
2014. jan. 17. 11:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!