Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?
Figyelt kérdés
Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.
Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?
2014. jan. 16. 14:55
111/116 A kérdező kommentje:
De miért őt véded? Te is ugyanúgy rásóznál másra egy gyereket, miközben a szeretőddel hemperegsz, mi? A nők már csak ilyenek.
2014. febr. 4. 14:20
112/116 anonim válasza:
Legjobb védekezés a támadás :D Nézz végig magadon és az életeden,ha szerinted ez normális,amilyen vagy és ahogy cselekszel,akkor rajtad már úgysem lehet segíteni.Mielőtt vagdalkozol próbálj rájönni,hogy miért vagy ilyen sivár lelkileg és miért nem voltál soha apának való!
113/116 anonim válasza:
Kerdezo!
Most oszinten mit szamit a "kocsmanep" velemenye?
Sajnalom, ami tortent. De legalabb most kiderult.
114/116 anonim válasza:
Ha nem számítana neki,nem jött volna ide.Sajnos kiderült,hogy puhatestü,erről már nem a kocsmanép tehet :)
115/116 anonim válasza:
Kicsit sajnálom a gyereket akárkié is, mert nem a szüleivel lesz, nem szerető családban, de legalább rokonnál, a nagyszüleinél! De szerintem jobb is, mert Te nem csak apaként, de emberként is egy nagy NULLA vagy. IQ-d se sok lehet, de szíved még annyi sincs! Hányingerem van az ilyen emberektől.
116/116 anonim válasza:
Ha szereted, adj neki egy esélyt. Ha nem szereted már, akkor ne fogadd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!