Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?
Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.
Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?
Szépen leírtam, hogy ha nem az enyém, akkor nem működhetne a kapcsolat. Nem lenne alapja, hogy bármi módon apjának tekinsen.
Ha az enyém, akkor természetesen továbbra is az édesapja maradok.
Feltételezem, hogy esetleg a kérdezőnek sem volt az életében, gyerekkorában megfelelő féfi/apa minta.
Ezért nem lehet senkit elítélni!
Ez esetben helyes lenne a történetben szereplő gyereket a földbe döngölni, ha 30 év múlva Ő ír ide?
Szegényke most sem tehet róla...
Arról senki nem tehet, hogy milyen mintát kapott a szüleitől és változtatni meg nagyon nehéz rajta.
(persze másén mi könnyen tudnánk csak a magunké nehéz:)
Szakember segítségével tán jó az esély...
Nem egy vállrándítással intézem, a jóisten áldjon már meg! Ennyire képtelen vagy értelmezni, amit eddig írtam?
Ha most nem gyakorolnék az életre nélküe, akkor a szívem megszakadna, ha hirtelen el kellene válnuk!
Miért kellene elválni??? Ezt nem értem.
1. a Dnd vizsgálatot te akarod.Ha szeretek egy gyereket,akit eddig én neveltem és vele AKAROK lenni,akkor nem érdekel kinek a vére,a sajátomként nevelem,mert SZERETEM!
2. Ha kiderül,hogy nem a tiéd,akkor miért következik ebből,hogy soha többé nem látod? Szerinted hány olyan házasság van,ahol gyerekeket hoznak a kapcsolatba előző házasságokból és így élnek le éveket,majd elválnak az útjaik,de a gyerekek tartják a kapcsolatot azzal a szülővel,akivel korábban éltek.Nem kevés példát látok erre,csak AKARNI kell.
Nem, ilyet nem írtam.
Persze, hogy lehet jó apa.
Sérült apa lehet az, akinek sérült volt annó az apja.
Ez sem szentírás de sokszor előfordul.
Magam is a kicsit sajnálom de valamiért mindig beugrik, hogy mindenki volt kicsi...
Sőt ez (Ő) a kicsi 3 éves gyermek is lesz felnőtt és ki tudja, hogy milyen apja lesz a leendő gyermekének.?
Ha férfiatlan és nem jó apa lesz belőle akkor Ő a hibás vagy a szülei?
Csupán ok-okozat összefüggésben látom a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!