Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?
Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.
Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?
A gyerek mellett most ott van az anyukája, aki nem aggódhat, ő nem veszíthet semmit, valamint a nagyszülők, akik elhalmozzák mindennel.
Én meg itt vagyok egyedül, összetörve, megalázva, egy anonim oldalon öntöm ki a lelkem, mert máshol nem halgatna meg senki.
Áldozatnak érzem magam.
Csináltasd meg a DNS tesztet, én ammondó vagyok. Jobb ha tisztán látsz.
Az a nő nem érdemel sajnálatot, aki egy 3 éves gyerekkel semmibevéve a pasit, a gyerekét, az otthonát-lép.
Ha tartás lenne benne, nem akarna visszamenni és nem könyörögne. De nincs.
Aki a gyerekét szereti, még ha a világ legszerelmesebbje is, nem szakítja szét a családját.
Ne!!!
Legyél erős!
Az a nő egy falat kenyeret sem érdemel tőled!
Ha hazaengeded még kevésbé fog tisztelni, és úgy fog megcsalni fűvel-fával, hogy azt el sem tudod képzelni.
Legyen csak el a nagyszülőknél a gyerekkel, aztán ha megvan az apasági vizsgálat eredménye, akkor vagy foglalkozol a gyerekkel, vagy elfelejtheted...
"A gyerek mellett most ott van az anyukája, aki nem aggódhat, ő nem veszíthet semmit, valamint a nagyszülők, akik elhalmozzák mindennel."
Nem veszíthet semmit? Már veszített egy családot,verték és még az apja is hátat fordít neki.Valóban,a gyereknek most tényleg nagyon jó és téged kell sajnálni.Förtelmes vagy.
"Én meg itt vagyok egyedül, összetörve, megalázva, egy anonim oldalon öntöm ki a lelkem, mert máshol nem halgatna meg senki.
Áldozatnak érzem magam."
Nem hallgat meg senki? Még egy barátod sincs? Gratulálok, értékes ember lehetsz.
66 Nem veszíthet semmit? Már veszített egy családot,verték és még az apja is hátat fordít neki.Valóban,a gyereknek most tényleg nagyon jó és téged kell sajnálni.Förtelmes vagy.
Aki mondja. Anyuka miért nem gondol bele, hogy mit veszít a gyereke és az apuka, ő volt az aki a családi egységet felbomlasztotta. Az, hogy megverték? ő választotta a pasit, bele nem gondolva, hogy mind a gyereknek, mind annak az embernek akivel 3 éven eresztül nevelte a gyerekét mit okoz. Most meg nem jött be, akkor minden vissza? Az emberi élet nem játék és nem egy ovodás szintjén élik azok az emberek akik mögött gyermek él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!