Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség volna cserben...

Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?

Figyelt kérdés

Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.

Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?

2014. jan. 16. 14:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 A kérdező kommentje:
Megjött az eredmény. Nem én vagyok a gyerek apja. Már csak a papírmunka van vissza, hogy lemondjak róla.
2014. febr. 4. 11:24
 92/116 anonim ***** válasza:
52%
Hat nem semmi...
2014. febr. 4. 11:31
 93/116 anonim ***** válasza:
50%
Papírmunka....Hogy lehet így beszélni egy 3 éves gyerekről.Azt az időt pedig szó nélkül kidobod az ablakon.Pff,jobb is,hogy nem a tiéd!!!
2014. febr. 4. 12:24
 94/116 A kérdező kommentje:
Lehet, viszont egyedül az anyját hibáztathatja. Az a három év hazugság volt. Ha az anyja akkor bevallotta volna, hogy nem tőlem terhes, már akkor elhagytam volna és most nem lenne ez az egész.
2014. febr. 4. 12:43
 95/116 anonim ***** válasza:
56%
Igaz,szegény gyerek jól megszívta,hogy volt hozzád köze,most hiába ragaszkodna hozzád,te dobod. Végülis,ha 3 év nem volt elég ahhoz,hogy kötődj hozzá és megszeresd,akkor kár vele maradnod.Neked nem való gyerek,de még házi állat sem.Borzasztó vagy.
2014. febr. 4. 12:50
 96/116 A kérdező kommentje:
És az anyja nem borzasztó? Végül is róla szólt volna a kérdés.
2014. febr. 4. 13:08
 97/116 anonim ***** válasza:
63%
Nem a másikra kell mutogatni,hanem magadba nézni,hogy milyen ember az olyan,aki 3 év alatt a sajátjának hitt gyereket nem képes megszeretni annyira,hogy most ne papírmunkának tekintse őt!
2014. febr. 4. 13:13
 98/116 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan áldozat vagyok, mint a gyerek.
2014. febr. 4. 13:38
 99/116 anonim ***** válasza:
59%
Jesszus! Neked tényleg szakemberre lenne szükséged,kezeltesd magad!Az egoizmust ugyan nem gyógyítják,de talán egyszer felfogod,hogy miért gond az,amit most leírtál!
2014. febr. 4. 13:42
 100/116 A kérdező kommentje:
Nem akartam a gyereket, könyörögtem, hogy vetessük el, de nem, neki kellett, hogy aztán az én pénzemből, az én energiámból adja meg a más gyerekének, ami kell. A feleségem átvert, kihasznált, eltaposott.
2014. febr. 4. 13:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!