Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség volna cserben...

Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?

Figyelt kérdés

Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.

Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?

2014. jan. 16. 14:55
 71/116 anonim ***** válasza:
56%
70-nél a pont.
2014. jan. 17. 12:12
 72/116 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem jol dontottel! Igy dont egy ferfi. De en tartanam a 8 lepes tavolsagot. Ha vele akarsz maradni, akkor ne csinaltasd meg a tesztet. Es en nem nyilnek meg jo idore elotte.

Remelem tud profitalni a kacsolatotok ebbol az egeszbol...

2014. jan. 17. 12:14
 73/116 anonim ***** válasza:
85%
Két esetet tudok elképzelni. Az egyik, hogy egy életre megtanulta a nejed a leckét - reméljük, ez történt. A másik, hogy mostantól úgy gondolja, veled még ezt is meg lehet csinálni. A legjobbakat kívánom neked és kérlek, ne a fiaddal éreztesd, a probléma kettőtök között van, a gyereknek így is épp elég rossz.
2014. jan. 17. 12:38
 74/116 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, itt a nőd/nejed, akárkid..

57 "Ha vele akarsz maradni, akkor ne csinaltasd meg a tesztet. ".

Eddig 60-40-re saccoltam, hogy nem a tiéd a gyerek, ezután a mondat után: 100%.

2014. jan. 17. 12:42
 75/116 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, boritékolva van az eredményed.
2014. jan. 17. 12:46
 76/116 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nő vagyok, 39 éves, feleség, 2 kisfiú anyukája.

Nem olvastam el minden kommentet, de a válaszaid többségét igen. Én sem fogadnám vissza a feleségedet a helyedben, de azt kell hogy mondjam, ebben a történetben valóban azt a szegény kisfiút sajnálom a legjobban.

A kommentjeid alapján tele vagy sérelemmel, ahelyett, hogy határozott és felelős lennél, gyenge vagy és a sebeidet nyalogatod. Csináltass DNS tesztet, ha akarsz, de sajnos a kisfiad ilyen szülők mellett sérülni fog így is, úgy is.

2014. jan. 18. 16:17
 77/116 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb az lenne ha áthívnád a feleséged, megbeszélnétek a dolgokat, bár én a te helyedben nem fogadnám vissza, de a gyerek miatt azért beszélnetek kéne. Viszont itt nem te vagy az áldozat, jó ha végre eljutna a tudatodig, hanem az a szerencsétlen gyerek, aki azt se tudja mi van.

Az lenne a legjobb ha magadhoz vennéd a gyereket

2014. jan. 18. 17:45
 78/116 A kérdező kommentje:
Mióta hazajött, a feleségem lábtörlőnek használ, mert szerinte miattam tötént az egész.
2014. jan. 19. 12:32
 79/116 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem vagyok meglepődve. És valószínűleg te ezt is hagyni fogod. Arra a kicsi gyerekre gondoljatok néha, miközben egymást tönkreteszitek...
2014. jan. 19. 13:04
 80/116 A kérdező kommentje:
Hagyom, persze. Ha visszaállnék és veszekednénk, az jó lenne a gyereknek? Itt van a megszokott helyen a megszokott családdal. Ezt javasoltátok, ez lenne jó neki, nem?
2014. jan. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!