Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?
Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.
Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?
Szerintem jol dontottel! Igy dont egy ferfi. De en tartanam a 8 lepes tavolsagot. Ha vele akarsz maradni, akkor ne csinaltasd meg a tesztet. Es en nem nyilnek meg jo idore elotte.
Remelem tud profitalni a kacsolatotok ebbol az egeszbol...
Kérdező, itt a nőd/nejed, akárkid..
57 "Ha vele akarsz maradni, akkor ne csinaltasd meg a tesztet. ".
Eddig 60-40-re saccoltam, hogy nem a tiéd a gyerek, ezután a mondat után: 100%.
Nézd, nő vagyok, 39 éves, feleség, 2 kisfiú anyukája.
Nem olvastam el minden kommentet, de a válaszaid többségét igen. Én sem fogadnám vissza a feleségedet a helyedben, de azt kell hogy mondjam, ebben a történetben valóban azt a szegény kisfiút sajnálom a legjobban.
A kommentjeid alapján tele vagy sérelemmel, ahelyett, hogy határozott és felelős lennél, gyenge vagy és a sebeidet nyalogatod. Csináltass DNS tesztet, ha akarsz, de sajnos a kisfiad ilyen szülők mellett sérülni fog így is, úgy is.
A legjobb az lenne ha áthívnád a feleséged, megbeszélnétek a dolgokat, bár én a te helyedben nem fogadnám vissza, de a gyerek miatt azért beszélnetek kéne. Viszont itt nem te vagy az áldozat, jó ha végre eljutna a tudatodig, hanem az a szerencsétlen gyerek, aki azt se tudja mi van.
Az lenne a legjobb ha magadhoz vennéd a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!