Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?
Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.
Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?
Ácsi ácsi ácsi kedves válaszolók.
Ti most komolyan írjátok amit írtok? Így is gondoljátok?
Van egy férfi, aki alapból nem akart gyereket. Ennek ellenére a nő megtartotta, a férfi meg vállalta a felelősséget.
Később kiderült, hogy nem az ő gyereke, azaz asszonyka nem csak most, de folyamatosan csalta, miközben más gyerekét neveltette vele.
Tényleg a kérdezőnek lenne szüksége orvosra, és az ő felháborodása érthetetlen számotokra? Hasonló jókat kívánok nektek. Empátiából mindenki 0.
Amúgy a kisgyereket én is nagyon sajnálom, mert ő aztán tényleg semmiről nem tehet, de a kérdezőtől se várhatja el senki, hogy más gyerekét nevelje.
Gondolkodjatok már egy kicsit, hogy kit csaptak be, kit csaltak meg, kit használtak ki.
Okosak vagytok. Pfúú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!