Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség volna cserben...

Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?

Figyelt kérdés

Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.

Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?

2014. jan. 16. 14:55
 81/116 anonim ***** válasza:
39%
Én kidobnám a feleségedet a helyedben, a gyerekében meg inkább nőnék fel csonka családban, mint nézném, ahogy az egyik szülőm bántalmazza a másikat, mert ez már az a feleséged részéről.
2014. jan. 19. 13:59
 82/116 anonim ***** válasza:
20%
Küld el őket!
2014. jan. 20. 18:21
 83/116 anonim ***** válasza:
100%

Lábtörlőnek használ? Te vagy a hibás?

Hát nem egy építő, nyugodt családi háttér...

Próbáljátok kulturáltan megbeszélni, hogy ki mit tud/mit akar nyújtani, mit nem tud/nem akar nyújtani.

Ha nem megy együtt, akkor kezdjetek új életet külön.

A kicsi fiúval meg törődhetsz a különélésnél is.

Te vagy az Apja, még ha egy esetleges dns teszt mást is mondana... Igenis emlékezhet a fiad erre a 3 éves korszakra de ha nem, hát akkor is meghatározó az Ő kicsi életére a kapcsolatotok.

Ha meg másik férfivel nevelné a párod attól Te még lehetsz Az Apa. (gondolom a neveden is van a fiad?)

Hiszen még ha a dns mást is bizonyítana, akkor is már Te vagy az Apa. (mivel az estleges vér szerinti apa homályba veszett és nem vett részt a kicsi életében/nevelésében.)

Tehát mindenképpen Te vagy az Apa és az is maradhatsz ha elválnátok a pároddal.

Ez a Te döntésed!

2014. jan. 20. 19:35
 84/116 A kérdező kommentje:
Apa az, aki szereteben felneveli a gyereket. Ha kiderül, hogy nem az enyém, akkor én nem ezt fogom tenni, tehát nem leszek apa. Amúgy sem vagyok túl jó szülő, talán jól is járna.
2014. jan. 21. 08:05
 85/116 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért azt érzem, 'kam ez a kérdés...

“Akár azt hiszed hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

(Henry Ford)

Ha lenne kedved még a dns teszt előtt filmet nézni "Apa" témában, akkor ezt érdemes...

Nevem Sam (2001)

[link]

2014. jan. 21. 09:31
 86/116 A kérdező kommentje:
A tesztet már a kérdés előtt megcsináltattam.
2014. jan. 21. 14:50
 87/116 A kérdező kommentje:
Bevallotta, hogy akkoriban is megcsalt, amikor a gyerek fogant. Ennyi, nem érdekel mi lesz velük, viszem a pénzünk felét és új életet kezdek valahol. Remélem kibékül a barátjával, aki egy életen át bántalmazza majd.
2014. jan. 26. 12:25
 88/116 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon helyes döntés.

Kitartást és sok sikert kívánok!

2014. jan. 26. 13:03
 89/116 anonim ***** válasza:
34%
Mi lett az eredmény?
2014. jan. 27. 16:00
 90/116 A kérdező kommentje:
Az még nem jött meg, de szinte biztos vagyok, hogy mi lesz az.
2014. jan. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!