Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség volna cserben...

Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?

Figyelt kérdés

Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.

Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?

2014. jan. 16. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 anonim ***** válasza:
43%

Igen - ez természetes.

Helyes az apasági teszt megcsináltatása.

Arról nem írtál, hogy hogyan érzel a kicsi gyerek iránt?

Van vele kapcsolatod? Szereted? Hiányzik?

2014. jan. 16. 16:00
 22/116 A kérdező kommentje:
Most próbálok semleges lenni vele. Ha kiderül a legrosszabb, úgy is vége mindennek. Úgy már sem igazi apja, sem nevelőapja, se semmilye nem lennék. Láthatást sem kapnék, de ha mégis, az is fölösleges volna, hiszen ha az anyja talál valakit, akivel közösen nevelik, akkor én mi lennék neki? Egy valaki, aki néha meglátogatja. Annak meg semmi értelme.
2014. jan. 16. 16:16
 23/116 anonim ***** válasza:
80%
Igazi apja most sem vagy! 3 év alatt még a lakásához is kötődik valamennyire az ember,nemhogy egy kisgyerekhez,aki már mondja,hogy apa,bújik és ismered őt,mint a tenyeredet.Mi az,hogy próbálsz semleges maradni?Felé?Miből van a szíved? Azt megértem,hogy dühös vagy a feleségedre,mert elhagyott,de a gyerek nem tehet róla,ő még mindig szeret téged,téged tekint apjának.Megcsináltathatod a dns vizsgálatot,de az csak egy papír,ő már az életed része vagy neked 2 perc alatt sikerül kiradírozni 3 évet? Ha megtudnám,hogy egy másik ember veri a gyerekemet (papír ide vagy oda),annak túl sok foga nem maradna.Te tényleg nem úgy viselkedsz,mint egy APA.
2014. jan. 16. 16:32
 24/116 A kérdező kommentje:
Meg kellett volna vernem, hogy aztán nekem legyen nagyobb bajom belőle, mi? Különben meg az az állat kettétört volna, nem tudok én verekedni.
2014. jan. 16. 16:38
 25/116 anonim ***** válasza:
58%
Nőként írtam és komolyan is gondoltam.Ahogy a gyerek anyja is gondolkodás nélkül a gyerek védelmére kelt,pedig egy férfi valószínűleg erősebb nála,de kit érdekel ez ilyenkor.Te mint hímnek nevezett valami,pedig gyáva vagy és a saját biztonságodat félted.Nagyon remélem,hogy nem te vagy az apja és lehetősége lesz még igazi apai mintát látni,mert amit te tudsz nyújtani,az nulla.
2014. jan. 16. 16:42
 26/116 anonim ***** válasza:
68%

Azért majd írd meg ide egyszer a dns teszt eredményét...

Erre most már kíváncsi vagyok!

utolsónak...

Ne nullázz - másokat lehurrogni sem példás!

2014. jan. 16. 16:46
 27/116 anonim ***** válasza:
82%
Nem védi meg a gyerekét,az szerinted mi? Férfi nem,apa nem,jobb szavam nincs.
2014. jan. 16. 16:48
 28/116 A kérdező kommentje:
Nem vagyok igazi férfi, tudom, más is mondta. De ha talált egyet, akkor, most miért nem vele van, miért nekem írogat?
2014. jan. 16. 16:48
 29/116 anonim ***** válasza:
64%
Bár beszélhetnék a feleségeddel,hogy kár hozzád visszamenni,nem veszített veled semmit,de sajnos nem lehet.
2014. jan. 16. 16:49
 30/116 anonim ***** válasza:
71%

#27, nekem sincs rá szavam de nem sértegetem. Az nem segít.

Van elég baja...

2014. jan. 16. 16:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!