Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?
Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.
Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?
Most komolyan 3 év után nem érzed sajátodnak a gyereket? És hamarabb akarsz apaságit, minthogy segítenél neki? Csináltasd meg az apaságit, ha akarod, de a gyerekre már most vigyázz..
Ha kiderül, hogy a tied és te 3-4 hétig távol tartottad, mert mi van ha, akkor majd szembeköpheted magadat, hogy a saját gyerekedet ellökted magadtól és hagytad, hogy agyonverjék.
Nem is értem hogy gondolhatsz ilyet..
Szerintem a kisgyereknek már most segíts akkor is ha kiderülhet, hogy nem a Tiéd. Mégiscsak kapcsolatban voltál vele 3 évig és Ő nem hagyott el csak vitték!
Szegényke nem tehet semmiről!:(
Jah,"betudtad" - azt hittem vannak a gyereked felé érzelmeid is.
Végül is már talán döntöttél.
Feleség, gyerek a nagyszülőknél vélhetőleg biztonságban, levelet nem olvastad mert nem szeretnéd folytatni, ami érthető is a történtek alapján.
Tehát nem gonosz dolog.
Most jönne az a fázis, hogy fizethetnéd a gyerektartást...
Ez is oka, hogy apasági tesztet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!