Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség volna cserben...

Szívtelenség volna cserben hagyni a feleségemet?

Figyelt kérdés

Röveden annyi a történet, hogy szerinte nem voltam eléggé férfi a kapcsolatunkban ezért elköltözött a fiunkkal a kedveséhez, akiben időközben megtalálta az igazi férfit. Az úriember egy hét együttélés után állítólag megütötte a fiunkat, majd a kedves feleségemet is mert a gyerek védelmére mert sietni. Most őt is otthagyta és szeretne visszajönni hozzám, nem tudni, miért, de nagyon erősködik. Még valami levelet is írt, de nem olvastam el.

Gonosz dolog lenne most bent hagyni a gödörben?

2014. jan. 16. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 anonim ***** válasza:
85%
A 3 év alatt nem jutott eszedbe, hogy nem a tiéd a gyerkőc? Szegénynek nem elég az anyja átmeneti pasija, elköltözés, még az apja is megkérdőjelezi.... Persze megértem, hogy nem akarsz idegen gyereket nevelni, de a gyereket nagyon sajnálom:(
2014. jan. 16. 15:17
 12/116 anonim ***** válasza:
23%
A gyerek miatt nincs más lehetőséged.
2014. jan. 16. 15:19
 13/116 Je Veux ***** válasza:
81%

Most komolyan 3 év után nem érzed sajátodnak a gyereket? És hamarabb akarsz apaságit, minthogy segítenél neki? Csináltasd meg az apaságit, ha akarod, de a gyerekre már most vigyázz..

Ha kiderül, hogy a tied és te 3-4 hétig távol tartottad, mert mi van ha, akkor majd szembeköpheted magadat, hogy a saját gyerekedet ellökted magadtól és hagytad, hogy agyonverjék.

Nem is értem hogy gondolhatsz ilyet..

2014. jan. 16. 15:21
 14/116 A kérdező kommentje:
Már nagyszülőknél vannak, ott jobb esetben nem veri senki. Írtam, hogy a feleségem otthagyta a férfit.
2014. jan. 16. 15:24
 15/116 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a kisgyereknek már most segíts akkor is ha kiderülhet, hogy nem a Tiéd. Mégiscsak kapcsolatban voltál vele 3 évig és Ő nem hagyott el csak vitték!

Szegényke nem tehet semmiről!:(

2014. jan. 16. 15:26
 16/116 A kérdező kommentje:
Én tán tehetek róla? Védekeztünk, mikor összejött. Eddig betudtam azzal az egészet, hogy "becsúszott". Mindezek után már alapos a gyanúm.
2014. jan. 16. 15:35
 17/116 anonim ***** válasza:
74%
Hát nehéz ügy, de az biztos, hogy a galambocskát elküldeném a francba.
2014. jan. 16. 15:38
 18/116 anonim ***** válasza:
76%

Jah,"betudtad" - azt hittem vannak a gyereked felé érzelmeid is.

Végül is már talán döntöttél.

Feleség, gyerek a nagyszülőknél vélhetőleg biztonságban, levelet nem olvastad mert nem szeretnéd folytatni, ami érthető is a történtek alapján.

Tehát nem gonosz dolog.

Most jönne az a fázis, hogy fizethetnéd a gyerektartást...

Ez is oka, hogy apasági tesztet szeretnél?

2014. jan. 16. 15:46
 19/116 A kérdező kommentje:
Normális ember nem akar a más gyereke után fizetni, ez úgy gondolom, hogy természetes.
2014. jan. 16. 15:50
 20/116 anonim ***** válasza:
33%
En nem dobnam ki. Visszaengednem, de csak ha a leckejet megcsinalta. Tedd rendbe es mutasd meg, hogy hol van a helye. Ha ugy viselkedik, mint egy hercegno, akkor banjal ugy vele. Ha meg maskent viselkedik, akkor maskent kell vele banni. Ezt igenyli!
2014. jan. 16. 15:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!