Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap kell mennem abortuszra,...

Holnap kell mennem abortuszra, én szeretném megtartani, de a párom az anyagi okokra hivatkozva azt akarja, hogy vetessem el. Hogyan tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés

Sajnos szegényes körülmények között élünk, ezért a párom azt akarja, hogy vetessem el a gyereket. Holnap kell/kellene kórházba mennem, de még megpróbálom a páromat rábeszélni, hogy maradjon a baba.

Albérletben élünk, jelenleg ő az önkormányzatnál munkafelügyelő én pedig a helyi iskolában dolgozom. Kettőnk keresete kb 80000 forint mert az ő fizetéséből vonják az albérleti díjat.

Mikor megtudták, hogy terhes vagyok akkor többen is felajánlották a segítségüket. Akkor a párom miért nem akarja a babát?

2014. jan. 15. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/137 A kérdező kommentje:
Párom már jóval 40 felett jár, szóval nincs mire várnunk. Azt mondja, mi lesz, ha kiraknak minket a házból?
2014. jan. 15. 10:20
 22/137 anonim ***** válasza:
65%
A terhesseg alatt nem csak a plusz kiadásra kell gondolni, ha nem arra is, hogy a bevétel csökken. Táppénzre megy, lejár a szerződése..... A semmire nem szabad gyereket vállalni,
2014. jan. 15. 10:20
 23/137 anonim ***** válasza:
58%

Egy gyereket felnevelni nem a penzt kell nezni inkabb a szulok alkalmassagat hiszen a jovobe senki nem lat bele.

Es ha msot jo allasod van barmikor elveszitheted ha egeszseges vagy barmikor beteg lehetsz vagy serulhetsz.

Nem szabad rovidtavon gondolkodni es a most a pillanat miatt olyan dontest hozni ami visszavinhatlan.

Bizni kell a jovoben hogy jobb lesz ha igyekeztek tanultok szorgalmasok vagytok.

Aki az eletet valasztja jol valaszt Isten nem hagya ot csereben.

2014. jan. 15. 10:22
 24/137 anonim ***** válasza:
65%
Amit most megspórol a gyereken, ráköltitek a mentális kezelésedre. Az a baj az ilyen emberekkel, mint a párod, hogy hiába várod a megfelelő körülményeket, sosem fogja megteremteni.
2014. jan. 15. 10:33
 25/137 anonim ***** válasza:
95%

40 év alatt nem sikerült semmit összegyűjtenie,akkor mégis mikorra akarja a gyereket?

Te hány éves vagy?

Szüleid támogatnak?

2014. jan. 15. 10:35
 26/137 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, kérdés, hogy szereted-e a párodat? Ha igen, akkor ilyen körülmények között - azon túl persze, hogy elmondod még egyszer az érveidet - nem akarod minden áron meggyőzni.
2014. jan. 15. 10:35
 27/137 anonim ***** válasza:
62%
na én ettől kapok agyf.szt: "nézd a gyerek érdekét! öld meg!"
2014. jan. 15. 10:44
 28/137 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #23 "Nem szabad rovidtavon gondolkodni es a most a pillanat miatt olyan dontest hozni ami visszavinhatlan." - csak halkan jegyezném meg, hogy ilyenkor minkét féle döntés visszavonhatatlan, visszavonható, meggondolható, kipróübálható döntés nem szerepel a lehetőségek között.
2014. jan. 15. 10:45
 29/137 anonim ***** válasza:
76%
Minden kifizetése után 90 ezrünk marad, igaz saját lakás részletét fizetjük és van félretett pénzünk...de mi így bevállaltuk. Mire vártunk volna, sohasem tudni mi jön közbe, betegség stb így is jött. Pont kirúgtak a pozitív tesztem napján pedig már egy és fél éve próbálkoztunk. És mivel külföldön dolgoztam itthon nem fogadják el, mert utólag kiderült nem jelentettek le, lényegében 30 éves munkanélkülinek számítok 4 év munka és egyetem után....
2014. jan. 15. 10:46
 30/137 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem megoldanátok az anyagiakat. Főleg, hogy lenne segítségetek. Próbálj ma még beszélni a pároddal...hátha sikerül közös nevezőre jutnotok. :)

Lehet, hogy megijedt a párod. Nem is az anyagi résztől, hanem magától a felelősségtől...beszéljetek!

2014. jan. 15. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!