Azt mondják egy férfit szexel lehet megtartani. De mit tegyek ha én nem kívánom annyira a szexet mint a párom? Erre rámehet egy kapcsolat?
Az első részével nem értek egyet.
Szexxel nem lehet egy férfit megtartani, de a szex (hiánya,minősége) miatt el lehet veszíteni.
Igen akár ra is mehet a kapcsolat
" Olvasgasd a női magazinok szextippjeit"
ÚRisten, csak azt ne!!! Ha azokat veted be, na az garantált siker arra, hogy lelombozod a férfit. A múltkor épp a kezembe került egy cosmo, ilyeneket írtak benne, hogy suttogd a férfi fülébe reggel, hogy este úgy betolnál egy kolbászt (átvitt értelemben), meg vágd magad szexi állatmintás fehérneműbe és indulhat a "dzsungelszex", meg a cukrászdában nyald le a szája szélén maradt habot és ajánld fel, hogy mást is nyalogatnál... Hát esküszöm tátott szájjal ültem és nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek :O
A kérdésre válaszolván: egyetértek azokkal, akik szerint nem a szexszel lehet megtartani, de annak minőségi, mennyiségi hiányára rámehet a kapcsolat. Ha te undorodsz magától a szextől mindenféle arra okot adó negatív élmény megléte nélkül, nem ártana felkeresni egy szexuálpszichológust, ő tudna segíteni meghatározni, hogy te végülis aszexuális vagy-e (ami egy normális, létező állapot, beállítottság), vagy valami más, pszichológiai jellegű problémád van, amin esetleg segíteni lehet. Ne szégyellj segítséget kérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!