Férfiak! Mit jelent, ha egy férfi nem akarja megtartani soha az évfordulót?
Csak a nőknek fontos az évforduló! A férfiak többsége nem törődik vele.
Én nő vagyok, de engem sem érdekel, hogy az évfordulón kedveskedjen csak, Megteszi ezt a hétköznapokban is, és ez a fontosabb.
Én férfi vagyok..Imádom a feleségem, de az évforduló... nos, nem igazán érdekel. Nem az évforduló napján fogok neki kedveskedni..Én mindig kedveskedem évfordulótól függetlenül. Minden nap valahogy kimutatom a szeretetemet, ha másképp nem megy akkor egy jó nagy öleléssel, és csókkal.
A vicc az egészben, hogy a feleségem felejtette el az évfordulónk napját.. Nem is tartjuk mert mindig vannak jobb napok amire érdemes emlékzeni.
az én férjem az évfordulónkat azért nem akarta tartani,mert nem sokkal azután,h "összejöttünk",én összegabalyodtam valaki mással,így azt mondta,h őt ez erre emlékezteti,azért nem(nem túl komolynak indult a kapcsolatunk).A házassági évfordulónkat meg én nem vagyok képes megjegyezni..
Úgy igazán nem is tartjuk,boldogat kívánunk egymásnak és annyi..
Azért mert a nők ezen a napon elvárják, hogy meglepjék őket. De, mint a legtöbb férfitársammal egyetemben igyekszünk minden nap meglepni a kedvesünk. Ezt a nők igénylik, ezért nem válik részükről unalmassá a kapcsolat.
De visszatérve a lényegre, nehéz kitalálni vagy igazán költséges egy nagyobb szabású meglepit kitalálni, amit a nők egy évfordulón elvárnak.
Minket férfiakat nem igazán izgat fel, hogy évforduló, max büszkeséggel tölt el minket, hogy x éve kitart mellettünk a kedvesünk. Szóval képmutatás az egész :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!