Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika férfi Skorpió nő összeill...

Bika férfi Skorpió nő összeillik? Mivel tudnám meghódítani, megtartani?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de ha skorpió férfi kell, akkor itt vagyok. :P 19/F
2010. szept. 5. 22:53
 2/6 anonim válasza:
81%
Skori nő vagyok, nekem nem jött össze, viszont az ikrek jegy szülöttei között megtaláltam az Igazit, csak minket meg a sors távolított el egymástól.
2010. szept. 5. 23:10
 3/6 anonim válasza:
62%
Nem... A bika eltapossa a skorpiot...
2010. szept. 5. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

A párom bika, én skorpió vagyok... össze is illünk meg nem is... én túl függő lettem, és - ami egyébként sem rám, sem a skorpiókra általában nem jellemző - rengeteget változtattam/változtatok érte akár a viselkedésemen, akár a szokásaimon...

DE! A szexxel vigyázzatok... nálunk most éppen az a probléma, hogy ő "lustizós" "összebújva elalvós" típus lett én meg... hát én :$ és a heti 1 nem fér össze a heti héttel...

Meghódítani...

én megpróbáltam a (mindenki másnál bevált) kiöltözős, sminkelős-miniszoknyás utat... hát nem... az ölébe ültem, azt mondtam, kellesz és megcsókoltam :) Pár nap melodráma, a vége részemről megint az lett: Kellesz.

Behódolt az "akaratomnak"... :)

Ennek lassan 2 éve.

A szex nagyon jól működik alapon, csak ne hagyd, hogy ellaposodjon. Előre szólok, hogy folyton folyvást b*szogatni kell, hogy végre megcsináljon valamit, eléggé "majd holnap" típus, kevesebb bulizásra, több beszélgetős-filmezős estére számíts. Komolyan megbeszéli dolgokat (kapcsolatról például) nem nagyon szeretnek, de lehet, hogy ez csak az én párom...

Nyugodtan írj privit, megoszthatnánk a tapasztalatokat :)

20/L

2010. szept. 6. 00:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: írtam privit!

2010. szept. 6. 09:16
 6/6 anonim válasza:
Én is voltam skorpió nőként egy ilyen kapcsolatban. Hát mit mondjak? Nagyon izgi egy BIKA férfi, mert jó megjelenésű volt, ezt imádtam benne. De nagyon nagy szabadságigénye volt, nagy sexuális étvágya. És teljesen más volt a felfogása mint nekem . Ezek a jegyek ellentétek. Föld és víz jegyek. Csak akkor tudnak működni, ha kompromisszumokat tudnak kötni, és az egyik nek sem ákell, hogy feláldozza magát.
2010. szept. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!