Bika férfi Skorpió nő összeillik? Mivel tudnám meghódítani, megtartani?
A párom bika, én skorpió vagyok... össze is illünk meg nem is... én túl függő lettem, és - ami egyébként sem rám, sem a skorpiókra általában nem jellemző - rengeteget változtattam/változtatok érte akár a viselkedésemen, akár a szokásaimon...
DE! A szexxel vigyázzatok... nálunk most éppen az a probléma, hogy ő "lustizós" "összebújva elalvós" típus lett én meg... hát én :$ és a heti 1 nem fér össze a heti héttel...
Meghódítani...
én megpróbáltam a (mindenki másnál bevált) kiöltözős, sminkelős-miniszoknyás utat... hát nem... az ölébe ültem, azt mondtam, kellesz és megcsókoltam :) Pár nap melodráma, a vége részemről megint az lett: Kellesz.
Behódolt az "akaratomnak"... :)
Ennek lassan 2 éve.
A szex nagyon jól működik alapon, csak ne hagyd, hogy ellaposodjon. Előre szólok, hogy folyton folyvást b*szogatni kell, hogy végre megcsináljon valamit, eléggé "majd holnap" típus, kevesebb bulizásra, több beszélgetős-filmezős estére számíts. Komolyan megbeszéli dolgokat (kapcsolatról például) nem nagyon szeretnek, de lehet, hogy ez csak az én párom...
Nyugodtan írj privit, megoszthatnánk a tapasztalatokat :)
20/L
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: írtam privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!